USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині європейці вакцинуватимуть від сказу?

3 Серпня 2012 17:11
Волинська область потрапила у межі зони, де європейські ветеринари проводять вакцинацію диких тварин від сказу.

Про це інформує «АіФ».

Як розповів голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Володимир Горжеєв, фахівці із країн ЄС вакцинують диких тварин у прикордонних областях України. Нібито для захисту своїх територій від можливих уражень.

Зокрема, імунізацію проводять у Волинській, Львівській та Закарпатській областях. Щодо процедури вакцинації, Горжеєв повідомив, що європейські ветеринари використовують спеціальну пероральну вакцину для диких тварин, яку розкидають з вертольота.

Окрім того, Горжеєв додав, що наразі ветслужба може охопити вакцинацією диких тварин лише у 5 областях. Мовляв, через недофінансування з Держбюджету.

Варто зазначити, що, за статистикою, щороку тварини кусають українців 50 тисяч разів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus