USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

МОЗ не знайшло порушень у роботі анестезіолога дитячої обллікарні, якого вимагають звільнити

6 Квітня 2016 10:51
Доказів, що анестезіолог був на підпитку, комісія не знайшла. Максимум, що він отримав – догану.

Про це повідомляє Волинська дирекція НТУ.

Нагадаємо, в обласній дитячій лікарні в операції на апендицит 5-річному пацієнту брав участь нетверезий анестезіолог Олег Шелест. Принаймні так стверджують батьки маленького Назара. Хлопчик почав синіти після уколу анестезіолога. Після інциденту ескулап втік з медзакладу.

Поліції знайти лікаря того ж дня не вдалося. Відразу після операції він зник на 3 тижні. Офіційно — був на лікарняному.

Аби розібратися у всьому, в медзакладі створили комісію.

У відповіді Мінохорони здоров’я йдеться, що претензій до лікаря немає. У поліції, куди батьки теж написали звернення, повідомили: «Під час перевірки опитати лікаря Шелеста О.В. не виявилось можливим, оскільки останній відмовляється взагалі спілкуватися та надати будь-які пояснення. Однак скерували повідомлення до обласної дитячої лікарні виконувачу обов’язків керівника Волинського обласного дитячого територіального медоб'єднання Людмилі Гагаловській для проведення перевірки за даним фактом».

Своє розслідування тепер обіцяють провести в обласному управлінні охорони здоров’я.

Сам Олег Шелест своєї провини не визнає. Стверджує, що зі свого боку роботу виконав добре, а все, що говорять у ЗМІ – наклеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
пацієнт Показати IP 6 Квітня 2016 12:03
якщо був тверезий і на роботі , то чому ж втік та відразу ж захворів... але рука руку миє... ну як дохтур скаже або напише на свого колєгу, якщо вони разом пиячать...
лучанка Показати IP 6 Квітня 2016 12:58
на другий раз людоньки ми самі його поб"ємо і викинемо з лікарні разом з цією такою ж самою Гагаловською
Під враженням Показати IP 6 Квітня 2016 14:03
Ви горе- медики, звільніть цього алкаша Шелеста, і готуйтесь до того ,що тепер кожен ваш крок буде записуватись. Після такоі відвертоі брехні керівництво лікарні поставило під удар весь персонал.Забудьте про безнаказанісь і кругову поруку,як це було у вас раніше, вам ніхто не дасть права знищувати таким відвертим непрофесіоналізмом наших.
Люда до Під враженням Показати IP 6 Квітня 2016 19:12
Насвищите в д*пу, якщо ті лікарі вам дозволять! Букви і правила граматики вивчіть, щоб писати грамотно. Шукай професіоналів у Львові, Києві, за кордоном..( у Києві прийшли в інститут, а там"3000 гривень благодійний внесок"). Тому не**р паскудити всіх лікарів, ср*нь базарна, - є конкретна людина і конкретний випадок . Навіть тут перекручують події - спочатку казали, що дитині стало зле в палаті, а зараз, що після уколу анестезіолога... Але ж операція пройшла успішно?! батьки підписували дозвіл анестезіологу на проведення операції?! Якщо він був пяним, то їм що - повилазило?! до речі, укол робить не лікар, а анестезист( лікар тільки призначає, а, якщо операція пройшла успішно, то призначив він правильно).
Просто мама Показати IP 6 Квітня 2016 14:42
Це не одиночний випадок з його практики.
мама Показати IP 6 Квітня 2016 15:05
Розслідування було внутрішнє, а не Міністерства охорони здоров'я. Тепер ще управління охорони здоров'я ОДА буде розбиратись. Але не звільнять лікаря, цю справу вже поховали. Хіба знову будуть зафіксовані такі факти.
до мами Показати IP 6 Квітня 2016 15:38
іншим разом він зажене когось на той світ! і доказів не знайдуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus