USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Медики не підтвердили інфаркт у Насірова

4 Березня 2017 18:07
Медики не підтвердили інфаркт у відстороненого від посади глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Як пише Politeka, про це повідомив народний депутат від фракції Самопоміч Андрій Журжій в ефірі Еспресо.TV.

Нардеп також зазначив, що інформація про те, що Насірова робили операцію не знайшла свого підтвердження. До подібного висновку Журжій прийшов після спілкування з медиками і слідчими.

«Фактично лікарі провели обстеження пана Насірова. Вчорашні заяви про інфаркт були спростовані», - повідомив нардеп.

Також за інформацією DT.UA, детективи Національного антикорупційного бюро отримали у «Феофанії» лікарську довідку щодо стану здоров'я Насірова, в якій не підтверджено попередній діагноз «інфаркт». Офіційний висновок лікарів - у нього є можлива загроза на інфаркт.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України усунув від виконання обов'язків глави Державної фіскальної служби Романа Насірова на час проведення розслідування щодо зловживання службовим становищем. Виконувачем обов’язків керівника відомства став Мирослав Продан.

Нагадаємо, 2 березня ввечері до Феофанії, де перебував Роман Насіров, прибули, за даними ЗМІ, представники НАБУ і САП. Главу Державної фіскальної служби у четвер увечері, 2 березня, затримали у так званій справі Онищенка.

І вже сьогодні Насіров вперше з моменту оголошення йому підозри зробив заяву стосовно висунутих йому обвинувачень.

«Я не збираюся ні в якому разі їздити на лікарняному візку, і не імітую захворювання», - йдеться у заяві Романа Насірова, повідомляє «Громадське радіо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
упс Показати IP 4 Березня 2017 18:11
Мало дав...
Вася Показати IP 4 Березня 2017 19:00
Був угодний а тепер щось мало засін денег и от и ганяють за ним бо жаба душить а вони ж усі при владі корупціонери чи хтось може пояснити свої статки?
Ігор луцький Показати IP 4 Березня 2017 19:45
То давно таке шоу розігрують.Згадайте ректора Мельника(податкова академія здається),теж на швидкій в суд привозили,а потім в США рванув,а екс-міністр транспорта Рудковський,який з дівчатками до Парижа літав.Як тільки приходять з кайданками,всі майже присмерті.Не чиновники,а зомбі.Пора змінити законодавство.Порядку не буде.
василь чуйко Показати IP 4 Березня 2017 22:22
Насирову звание Герой России!
Гриць Показати IP 4 Березня 2017 23:38
Всі действують по накатаному Юлькіному сценарію.. А як тільки дело розрулиться буде здороввіший здорового ! Не отпускати його господа Набушники а то чухне і шукай потім по його десь за бугром.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus