USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Людям бракує грошей на безплатну медицину, - експерт

17 Березня 2012 09:49
Пересічним громадянам лікування у шпиталях – не по кишені. Адже за виправлене здоров’я в стаціонарах медичних установ доведеться викласти в середньому 1,5-2 тисячі гривень.

Про це під час засідання коордради з питань захисту споживачів заявив ректор Луцького біотехнічного інституту Григорій Стеценко.

За словами Стеценка, люди не мають грошей на лікування у стаціонарі. «Тому в нас запущені випадки онкозахворювання, туберкульозу. Як приклад: щоденно в країні вмирає хворий з туберкульозом і виникає чотири нових», - розповів він.

Ректор Луцького біотехнічного інституту, що українські селяни розмірковують, як би дожити до пенсії. Натомість на Заході люди на пенсії їдуть мандрувати світом. Адже у більшості українців – низькі зарплати і маленькі пенсії.

«13 мільйонів пенсіонерів лише в наступному році будуть отримувати пенсію меншу тисячі гривень. За що вони будуть лікуватися, за що вони будуть відпочивати? Щорічно у нас виникає 50 тисяч інфарктів», - розповідає Григорій Стеценко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
небайдужа Показати IP 17 Березня 2012 15:13
Говорили- балакали...
сумно... Показати IP 18 Березня 2012 03:12
але скоро кінець світу, так що пенсіонерам ще повезло...
Уважний читач Показати IP 19 Березня 2012 09:54
Читаймо: http://www.volynnews.com/news/health/zminy_v_medytsyni__na_krashche-vashchenyuk/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus