USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Луцьких гімназистів щодня поїтимуть безкоштовним молоком. ФОТО

14 Березня 2013 08:20
Програму «Молоко – дітям!» волинські молочарі започаткували у Луцьку в рамках всеукраїнського проекту «Я люблю молоко». Так, наразі понад сто гімназистів молодших класів наразі мають змогу пити молоко безоплатно, - повідомляють у міській раді.

Програма, що є логічним продовженням проекту «Здорові діти - здорова нація», стартувала у Луцькій гімназії № 4 імені Модеста Левицького.

Навчальний заклад обрали не випадково, адже саме педагогічний колектив гімназії – школа сприяння здоров’я, батьківська громада з 2003 року працюють над впровадженням особистісно-орієнтованих технологій у навчально-виховний процес, вихованням соціальних компетенцій учнів і виробленням у них активної громадянської позиції, національної свідомості, формуванням позитивної мотивації на здоровий спосіб життя.

Завдяки директору ПОСП імені Тараса Шевченка села Угринів, Горохівського району Андрію Тураку стала можливою реалізація програми «Молоко – дітям!». Відтепер понад сто гімназистів 1(5)-х класів має можливість щодня безкоштовно споживати справжнє молоко.

«Здорові діти – наше майбутнє», – зазначив директор гімназії Олександр Мишковець.

«Тому ми докладаємо всіх зусиль для зміцнення їх здоров’я, і тим самим розвиваємо в них любов до здорового харчування. Ми педагоги просто мусимо довести до свідомості дітей, що молоко корисне і смачне», - додав він.

«Усі знають про користь молока для дитячого організму, який росте і розвивається. Знаємо й те, що діти в школах майже не споживають молочну продукцію. Ми вирішили допомогти покращити харчування дітей. Здоров’я дітей має бути на першому місці», – своєю чергою, зауважив Андрій Турак.

Завдяки співпраці молочарів та дирекції гімназії діти розумітимуть, звідки береться молоко, й поважатимуть працю тих, хто його виробляє. З цією метою в подальшому заплановано екскурсії для учнів гімназії на тваринницькі ферми підприємства.

Програма «Молоко дітям!» - це не лише 150 грамів безкоштовного молока для дитини щодня, але ще й нагода вплинути на її світогляд і сформувати розуміння здорового харчування не тільки у дітей, але і у батьків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1 Показати IP 14 Березня 2013 10:03
Усі знають про користь грошей для Турака.....Збут молока ізаробіток для нього на першому місці.
Домовичок Показати IP 14 Березня 2013 12:54
А молоко безкоштовне в 4 школі дають..Там напевно навчаються діти, які більше його потребують,ніж скажімо в 5,7,8,чи інших навч.закладах. звичайно в них же життя при їхніх батьках бідове...Решті простих діток воно не потрібне....
Горохівський Показати IP 14 Березня 2013 13:03
А чому не дати цього молока школі-інтернату, яка знаходиться набагато ближче чим елітна гімназія?
центровий Показати IP 16 Березня 2013 13:18
А хай директори шкіл поворушаться і знайдуть спонсора, який забезпечить діток молоком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus