USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцька «Клініка дружня до молоді» отримала визнання

12 Жовтня 2012 18:13
«Клініка дружня до молоді», що розташована у Луцьку на базі міської поліклініки для дітей, офіційно підтвердила свій статус.

Оголосили про це під час урочистостей в міській поліклініці для дітей 12 жовтня.

Підтвердження статусу «Клініка дружня до молоді» для підрозділу поліклініки, що працює з дітьми, - результат перевірки, що її проводили фахівці з Запоріжжя і Харкова.

Одна з представниць комісії, завідувач кафедри підліткової медицини Харківської медичної академії післядипломної освіти Людмила Пархоменко, відзначила, що клініку перевіряли на відповідність 10 стандартам, серед яких - доступність, конфіденційність, дружнє (неосудливе) ставлення до молодих пацієнтів.

Експерт відзначила добре оформлену документацію, яскраву й помітну вивіску клініки. Водночас додала, що треба ще попрацювати над розробкою так званих стендів переадресації. Мова - про вивіски з контактними даними спеціалізованих медзакладів, як наркодиспансер, тубдиспансер чи шкірвендиспансер. Це на випадок, якщо підліток забажає оминути клініку дружню до молоді і звернутися безпосередньо в ці медустанови.

Людмила Пархоменко повідомила, що клініка за результатами перевірки отримала 96,1 бала зі 100 можливих.

Начальник управління охорони здоров`я Луцької міськради Федір Кошель наголосив, що все чого вдалося досягти клініці – завдяки ентузіазму медиків. Чиновник переконаний, що до цієї справи варто активніше долучитися державі.

За словами головного лікаря Луцької дитячої поліклініки Оксани Лєщинської, наразі у «Клініці дружньої до молоді» працює 7 фахівців. З грудня минулого року тут побувало майже 650 молодих пацієнтів.

Нагадаємо, «Клініка дружня до молоді» в Луцьку працює з грудня 2011 року.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 13 Жовтня 2012 12:56
у них навіть туалетного паперу нема в уборнах.
Георгій Показати IP 30 Жовтня 2012 13:50
А що,існуючі недружні???(сам 20 років був педіатром і такої дурні не чув-не бачив).Доречі ,а хто найбільший ДРУЖБАН???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus