USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лікарні подарували обладнання для боротьби з раком

25 Червня 2012 17:34
Медичне обладнання вартістю майже чверть мільйона гривень отримав онкогематологічний центр Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання від Волинського благодійного фонду «Стопрак» та його партнера Всеукраїнського благодійного фонду «Надіюсь і Вірю».

Передача обладнання відбулася 25 червня, - повідомили у прес-службі ОДА Волині.

Як розповіла голова фонду «Стопрак» Марія Адамчук, місія організації – у зниженні рівня смертності від онкологічних захворювань. Зокрема, об’єднуючи зусилля добровільної праці, кошти та можливості української і світової громадськості, діяльність спрямовується на забезпечення дитячого онкогематологічного центру медичними препаратами і необхідним лікувальним та діагностичним обладнанням.

Також проводиться широка інформаційна робота з обізнаності жінок Волині щодо раку молочної залози.

Заступник голови ОДА Олександр Курилюк зазначив, що попри недовге існування (півтора року) благодійна організація чимало встигла зробити. Зокрема для маленьких пацієнтів обласної дитячої лікарні передали ліків та медичних засобів майже на 150 тисяч гривень.

Зокрема фонд«Стопрак» організував низку семінарів для волинських лікарів.
Наразі в рамках реалізації програми «Ефективне донорство», фонд розпочав збір коштів на шейкер для тромбоконцентрату, який забезпечує створення і контроль умов, необхідних для збереження концентрату тромбоцитів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гість Показати IP 26 Червня 2012 10:41
а що за обладнання важко написати? чи таке обладннання вже було а лише гроші відмили.
Сергій Показати IP 26 Червня 2012 11:38
15 інфузоматів, за довідками звертайтесь 095...32

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus