USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лікарі застерігають від весняного сонця

29 Квітня 2012 11:11
Під час отримання перших сонячних ванн необхідно вдягати капелюха та одяг з довгими рукавами. Категорично не бажано перебувати на активному сонці з 10 до 16 години дня дітям до 3-х років.

Про це розповів лікар-дерматолог Богдан Литвиненко, - інформує УНН.

«Загальні рекомендації перебування на «першому» активному весняному сонечку майже ті самі, що і для загального ультрафіолетового опромінення. Проте зараз, як ніколи, важливо максимально захистити шкіру після зими. Потрібно вдягати сорочку з довгим рукавом, капелюх, обов’язково сонцезахисні окуляри. Важливо зменшити перебування на сонці в період з 10 до 16 години. Категорично не допускати перебування на активному сонці дітей віком до 3-х років», - розповів Литвиненко.

Експерт наголосив на тому, що ні в якому разі не можна заклеювати вже існуючі родинки пластирем. У разі виникнення нових після перебування на сонці, – обов’язково звернутись до лікаря.

«Після сонячних ванн необхідно проводити самостійний огляд шкіри з метою виявлення підозрілих новоутворень. Якщо такі виявлено, варто негайно звернутися до лікаря дерматолога», - зазначив Литвиненко.

Нагадаємо, на травневі свята на Волині очікується температура повітря до +27 градусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus