USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Директора Луцького геріатричного пансіонату обиратиме колектив

3 Лютого 2017 10:59
Облрада затвердить керівника Луцького геріатричного пансіонату після того, як його обере колектив закладу.

Про це йшлося під час 10-ї чергової сесії Волинської облради 2-го лютого.

На заміщення вакантної посади директора Луцького геріатричного пансіонату надійшло три заяви від Алли Дмитрук, яка нині виконує обов’язки директора, Тетяни Корнійчук – головного бухгалтера пансіонату та Юрія Костюка – колишнього керівника «Волинського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Коли попередній керівник пішов на пенсію, то колектив погодився на кандидатуру Алли Гнатюк, з якою департаменту комфортно працювати. Проте, погодилася вона, що про інших кандидатів колективу не повідомляли.

Натомість, представник колективу заявила про те, що мешканці та працівники пансіонату підтримують нинішнього виконувача обов’язків директора - Аллу Дмитрук. На її підтримку підписались 110 мешканців та більшість колективу.

Депутат Валерій Дунайчук, своєю чергою, теж підтримав кандидатуру пані Дмитрук. Відтак, депутат Святослав Кравчук запропонував зняти питання з розгляду.
Цю тезу підтримав голова обласної ради Ігор Палиця, закликавши колектив провести вибори керівника безпосередньо в лікарні. Після цього питання зняли з розгляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Лучанка Показати IP 3 Лютого 2017 11:22
Треба проводити вибори на місці. Всі знають як підписують колективні звернення.(чи підписуй чи не "угодний")
ВІДВІДУВАЧ до Лучанка Показати IP 10 Лютого 2017 17:13
А ВИБОРИ МОЖНО ПІДРОБИТИ! ТОДІ ЯК?
ВІДВІДУВАЧ до ВІДВІДУВАЧ Показати IP 10 Лютого 2017 17:22
ВЗАГАЛІ ЦЕ ПЕРСОНАЛ МОЖНО ТАК ЗАЛЯКАТИ ЯК ВИ КАЖЕТЕ! АЛЕ НЕ ЗАБУВАЙТЕ ЩО САМЕ МЕШКАНЦІ ЯКІ ВЖЕ НІКОГО ТА НІЧОГО НЕ БОЯТЬСЯ,В СИЛУ ПЕВНИХ ОБСТАВИН, САМЕ МЕШКАНЦІ ПАНСІОНАТУ МАЮТЬ ПРАВО ВИМАГАТИ ПРИСЛУХАТИСЬ ДО СВОЇХ ПОБАЖАНЬ!!! АДЖЕ САМЕ ВОНИ Ж И В У Т Ь ТАМ П О С Т І Й Н О !!! ЦЕ ЇХНІЙ ПОСТІЙНИЙ ДІМ!!! ПОВТОРЮСЬ --- А ЇХ НЕ ЗАЛЯКАТЬ ТИМ ЩО "НЕ УГОДНИЙ" 111ВИ ПРО ЦЕ ПОДУМАЛИ?
Лучанин Показати IP 5 Лютого 2017 20:30
В нашому місті є геріатричний пансіонат, але і там робиться «беспридел”(медсестра уже більше десяти місяців виконує обов’язки директора, але не про це зараз мова). 2 лютого на сесії обласної ради, одне з багатьох розглядалося питання про затвердження директора геріатричного пансіонату (інтернет велика річ) і що ми маєм?”Санітарки рулять”,я нічого не маю проти людей різних професій, але кожному своє!!! Коли на сесії виходять санітарки (одна з них тітка кандидата, який не отримав підтримки профільного комітету) і висловлюють думку колективу, який не підтримує іншого кандидата(іншого кандидата геріатричного пансіонату) виникає питання. “А де інші ? Де адміністрація геріатричного пансіонату ? Чи можливо це знову все замовлено?” Болить душа!!! Що ж це робиться???!!!! Шановний пане голово облради, якщо завтра до Вас прийде Ваша прибиральниця, на засідання сесії обласної ради, приведе двох подруг і скаже, що вона від колективу, який не задоволений Вашою роботою, то не вже ВИ буде розглядати це питання, а підете з роботи, займаної посади?????!!!! Ще раз зараз повторююсь, кожному в житті своє - хтось керує , бо він на те вчився, а хтось прибирає, бо не хотів в свій час здобути відповідної освіти!Ми ж хочем до Європи, тож давайте будем гідні цього!!!!!Наші хлопці на Сході не за це воюють!!!!!!
Громадянин до Лучанин Показати IP 6 Лютого 2017 19:57
Зрозуміло хто це написав - людина, яка дуже хоче на цю посаду. (
ВІДВІДУВАЧ до Лучанин Показати IP 10 Лютого 2017 17:31
ЯКЕ НАХАБСТВО !! НЕ БУДЕ ПО ВАШОМУ " ЛУЧАНИН" !!! ВЖЕ НІХТО МОВЧАТИ НЕ БУДЕ! ВСЕ НАПИСАНЕ "ЛУЧАНИНОМ" ТІЛЬКИ СВІДЧИТЬ ПРО ТЕ ЩО ОТА КАНДИДАТУРА АБСОЛЮТНО НЕ ПІДХОДИТЬ НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА !!!! ВОНА Ж ЕЛЕМЕНТАРНО Б Е З Н А Д І Й Н А !!!! ТА, ЗРЕШТОЮ, ПРОСТО НЕРОЗУМНА !!! ДУЖЕ ЛЕГКО МОЖЕ ПІДСТАВИТИ , ОПОЗОРИТИ ТОГО ХТО ЇЇ ПРОСУВАВ !!!
Анонім до ВІДВІДУВАЧ Показати IP 11 Лютого 2017 00:32
А називати людину яку ви незнаєте безнадійною і нерозумною це по вашому не нахабство??? Я вірю що справедливість переможе. І кожен відповість за свої справи.
ВІДВІДУВАЧ до Анонім Показати IP 19 Лютого 2017 03:31
А ХТО СКАЗАВ ЩО НЕ ЗНАЄМО? ДО ТОГО Ж НАЗВАТИ ЛЮДИНУ "БЕЗНАДІЙНОЮ І НЕРОЗУМНОЮ" ЦЕ ЗОВСІМ НЕ ТЕ ЩО НАЗВАТИ САНІТАРОК .... ЯК ТО ТАМ НАПИСАЛИ? ТА ЩЕ Й ТАК ЗНЕВАЖЛИВО! ЗВИКЛИ ХАМИТИ,ЗВИКЛИ ЩО ПРОСТА ЛЮДИНА ВСЕ ТЕРПИТЬ ! ЦІ РЕПЛІКИ ТІЛЬКИ ПІДКРЕСЛЮЮТЬ В А Ш У НЕРОЗУМНІСТЬ, НАХАБСТВО І ПІДЛІСТЬ !!! ДО РЕЧІ КОМУ ЦЕ ВИ ПОГРОЖУЕТЕ? ТА ПРО ЯКУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ ТЕРЕВЕНИТЕ? ХІБА ЩО У ВАШОМУ РОЗУМІННІ , ТАКУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ ЩО ВАМ БУЛА Б ВИГІДНА ! ? ЗРЕШТОЮ УСІ ВЖЕ ЗНАЮТЬ КОМУ ТРЕБА ВІДПОВІДАТИ ТА ЗА ЩО !!! ОТОЖ --- НАЧУВАЙТЕСЬЬ І НЕ ЛІЗЬТЕ ПОПЕРЕД БАТЬКА В .... САМІ ЗНАЄТЕ КУДИ! АЛЕ Ж... ЦЕЙ А Н О Н І М ТАКЕ Ж .. НЕРОЗУМНЕ І БЕЗНАДІЙНЕ ТА ЩЕ Й УСЯКО ХОЧЕ ДОГОДИТИ АЖ ВИЛАЗИТЬ З .... САМІ ЗНАЕТЕ ЗВІДКИ ! ЯК ВОНИ ДУМАЮТЬ ДАЛІ ПРАЦЮВАТИ В ЦЬОМУ КОЛЕКТИВІ, АДЖЕ ВСІ ЗНАЮТЬ ХТО ТАКЕ ПИШЕ?
Волинянин Показати IP 6 Лютого 2017 21:31
Санітарки такі ж самі працівники пансіонату, як і адміністрація (чи мають вони вищу освіту, чи ні), насамперед вони ЛЮДИ і мають право на висловлення своєї думки!!!!
Корінний Лучанин. Показати IP 6 Лютого 2017 23:35
Мене дуже здивувало, неправдиві висловлювання пана Лучанина, опубліковані від 5 лютого 2017р 20:30 Я задав собі запитання, невже медсестра виконує обов'язки, директора Луцького геріатричного пансіонату? і захотів отримати відповідь ( хоча нічого поганого в цьому не бачу). Якщо справляється з цими обов'язками, то чому і ні....! Но я не полінувався і відвідав Луцький геріатричний пансіонат. Я хочу довести до Вашого відома і відома читачів, що виконувач обов'язків вище сказаного пансіонату, Гнатюк Алла Вікторівна на момент призначення, закінчила навчання у вищому навчальному закладі та отримала диплом " фахівця соціальної роботи ", що повністю відповідає всім критеріям в.о. ( і не тільки ), директора геріатричного пансіонату. Не вводьте читачів в оману пане Лучанин!!! Но що мене найбільше обурило, це вислів пана Лучанина...."Санітарки рулять", Шановний пане! А санітарки по Вашому, це не люди? Чи це в Вашому розумінні, нижчі верстви населення? Чи вони не мають право голосу? Хочу довести до Вашого відома, якщо Ви ще цього не зрозуміли, що санітарки, прибиральники, вантажники, двірники і т. д. це перш за все "Люди", які також мають право голосу, при виборі...Президента, депутатів до Верховної, обласної, міської, селищної рад, а також голів, мерів і керівників також.... і таких голосів більшість в нашій державі! Може давайте позбавимо їх права голосу!!!!? Особисто моя думка....працівники повинні обирати собі керівника, а не назначатись кимось по не зрозумілому принципу (хоча принципи призначення ми чудово всі розуміємо). Працівники які самі обирають собі керівника формують здоровий працездатний колектив. Ще раз прочитавши Вашу статтю, пане Лучанине, в мене склалась думка, що кандидата, якого Ви хотілиб бачити на місці директора геріатричного пансіонату, хочуть проштовхнути когось з адміністрації цього пансіонату....! Чи не так? А хто зазвичай в адміністрації....економіст, бухгалтер, кадровик і т. д., но ні одного фахівця з соціальної сфери. Я ще з розумінням віднісся, як щоб запропонували лікаря. Но кожному своє...це ж Ваші слова пане..... і дійсно так! Кожен повинен займатись своєю справою, економіст - енономікою, бухгалтер - бухгалтерією, кадровик - кадрами, лікар - лікуванням, а фахівець з соціальної роботи - соціальною роботою, що більш відповідає вашій спіцифіці роботи. Висновок : Рішенням обласної ради та голови в особі, Ігора Палиці, задоволений. А задоволений тому, що народні обранці, яких ми обирали, дійсно надають можливість обирати, а не все продавати та купувати. Ми дійсно хочемо жити в Європейській державі, де кожен громадянин має свою думку, має право голосу, право вибору і наші хлопці на сході якраз за це і воюють, а не за те як Ви, в принизливій формі хочете позбавити санітарок, професія яких нічим не гірша ніж адміністративні професії, хоча чомусь менш оплачувана, на їхнє право вибору!!! З повагою корінний Лучанин!
Анонім Показати IP 7 Лютого 2017 20:49
Прочитавши статі про геріатричеський пенсіонат, місто Луцька що мене засмутило про діяльність, головного бугалтера, Тетяни Корнійчук яка неможе, змиритись з своєю поразкою, яка звинувачує працівників закладу, а також жетелів. пенціонату, де їх взвинуваує в несправидливих своїх почутях, щодо ТВО, Гнатюк Ала Вікторівна з періоду 2016 року. Яка показала себе з хорошої сторони, де провела ремонт, прачичної,коридорі,кімнат та багато інших робіт, де жителі пенсіонату стало зручно і комфортно, до неї жителі пенсіонату поставилися з розуміням та добротою, і де можуть від неї мати підтримку і повагу, на що надіються працівники, так і жителі пенсіонату, де вбачають на посаду деректора, Гнатюк Алу Вікторівну на яку надіются в доброті і любові.
Відвідувач Геріатрич Показати IP 9 Лютого 2017 17:46
Я багато років знаю Геріатричний пенсіонат і дуже мені відомо, всі проблеми, погані і хороші. Стосовно головного бугалтера Тетяни Корнійчук, це-просто жах !!! за часі колишнього деректора вона зуміла залагодити свій бізнес, і все ішло своїм шляхом а коли прийшов новий ТВО Деректером Гнатюк Алла Вікторівна тут і все закінчилось. То тут і збагнула Тетяна Корнійчук що треба брати в свої руки, керуваня геріатричним пенсіонатом, недивлячись на думку жителів пенсіонату, та працівників.Та 2 лютого сесія Обласної ради, підтримала на посаду деректора, Гнатюк Аллу Вікторівну, а також на підтримку прийшли жителі пенсіонату та працівники, які підтримали бульшістю голосами. Де відчутно побачили за 10 місяців, Гнатюк Алла Вікторівна зроблено багато хороших справ, а також ставлення до жителів,та працівників, спорозуміням і добротою.Рішення Обласної ради та голови в особі Ігоря Палиці задоволиний нетільки моя думка але моїх знайомих які відвідують, знайомих, родичів, які підтримують Гнатюк Аллу Вікторівну Хай їй щастить у роботі !!!.
ТУТЕШНІЙ до Відвідувач Геріатрич Показати IP 9 Лютого 2017 22:00
А чого раптом так захвилювалися різні "лучани"? Хто ви такі? Чому втручаєтесь? Хоча сьогодні треба втручатись скрізь і кожному! Тут, чи, точніше -- там, в Луцькому Геріатричному пансіонаті ( і не тільки там, як свідчать події-- цікаво, наприклад, чим керувалися ті, хто рекомендував Т.К. а не А.Гнатюк?!) дехто хотів, як раніше, тихцем проштовхнути "потрібну" людину! Саме тому і не повідомили про інші кандидатури!Чи не пахне ( чи смердить) тут корупційними діями? Це нагальне питання! Але забули панове, що дещо змінилося у нашому житті,хоч і не просто все ! Якщо раптом вдасться через вибори протягнути цю "потрібну" людину, а не того кого хочуть люди ( А. Г. ) __ тоді ця історія так просто не закінчеться! НАЧУВАЙТЕСЯ, ЧАС НЕ СТОЇТЬ НА МІСЦІ ! ВСЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ ! А ХТО НЕ ХОЧЕ ЗРОЗУМІТИ ВИМОГИ ЧАСУ І ЛЮДЕЙ --- ТОЙ О Б О В Я З К О В О ПРОГРАЄ !!! НЕ ВСЕ ВАМ, ПАНОВЕ, ГЕРУВАТИ ТАКИМ ЧИНОМ ! ТРЕБА ПОВАЖАТИ І ВРАХОВУВАТИ ДУМКИ ЛЮДЕЙ, ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО ВИРІШУВАТИ СВОЮ ДОЛЮ ! ІНАКШЕ НАСТАНЕ ЧАС КОЛИ ВАС НІХТО НЕ БУДЕ ВЖЕ ПИТАТИ !! І ДУЖЕ СКОРО, БУДЬТЕ ПЕВНІ ! БУДЬТЕ ПЕВНІ! КОЛЕСО ІСТОРІЇ НЕ ЗУПИНЕШ !!!
Колектив Показати IP 10 Лютого 2017 18:38
Ми хочемо, щоб директором була Алла Гнатюк, бо можна запізнюватись на роботу і чаї ганяти в робочий час і ніхто нас не трогає. Склалось таке враження прочитавши попередні коментарі
Працівник гериатричн Показати IP 11 Лютого 2017 16:04
Як вам не соромно обливати брудом головного бухгалтера !!! Я працюю вже багато років в цій організаціі і ніколи ніхто і слова поганого не сказав в сторону Тетяни Іванівни!!!!! Алла Вікторівна як тільки стала старшою медсестрою то всі застогнали-думали подружка залишиться подружкою! А ні..... Як тільки стала займати посаду директора -то всі ті що сьогодні поставили своі підписи за неі- саме найбільше не хотіли іі керівником!!!! Вона не вміє розмовляти з людьми, не чує іхніх проханнь і побажань! І це вона обливає брудом головного бухгалтера !!!! Сьогодні колектив весь куплений Гнатюк ! Дуже шкода що ми не маємо можливості побачити Тетяну Іванівну як керівника пансіонату! Ми б хотіли і ій дати можливість проявити себе і краще познайомитися з колективом! А тітки,куми ,лікарша,сестра господиня ,яка вже на пенсіі і боіться втратити своє місце, яка примусово заставила дівчат-санітарок поставити підписи - думають тільки про себе! Працівники бояться говорити вголос бо не хочуть лишитись без роботи !!! А Тетяна Іванівна хороша врівноваженна жінка - будь ласка, не псуйте людині репутацію ! І повірте я не родичка ні однієі кандидатури, а проста санітарка !
ЗДИВОВАНИЙ до Працівник гериатричн Показати IP 19 Лютого 2017 03:43
НЕВЖЕ ТАКЕ НАПИСАЛА САНІТАРКА? МАБУТЬ ПРОШТРАФИЛАСЬ НА ЧОМУСЬ ТА Й ОТРИМАЛА ЗАУВАЖЕННЯ ОТ ТЕПЕР ОБРАЖЕНА Й ПИШЕ СТАРАЄТЬСЯ! НАЇВНА ДУША ДУМАЄ ЩО ЇЙ ВІДДЯЧАТЬ!
Анонім Показати IP 12 Лютого 2017 01:36
Згідна з попереднім коментатором, Алла Вікторівна показала себе на посаді директора недостойно. Директор має в своїй роботі керуватись не порадами і плітками, а чинним законодавством, нести відповідальність за свої рішення. Тетяні Іванівні бажаю перемоги і успіхів, вірю що вона наведе порядок в пансіонаті.
працівник зі стажем Показати IP 13 Лютого 2017 21:26
Все буде добре. Плітки скоро вщухнуть. Не виливайте відра лайна та бруду, залиште собі їх - скоро весна, городи... На посаді буде мудрий, розумний керівник, якому будуть потрібні працівники, які добросовісно виконують в першу чергу свою роботу, а не займаються плітками.
колишній працівник Показати IP 13 Лютого 2017 23:03
Я тут працювала багато років сумую за мешканцями будинку, а за мед.персоналом---- такоє! До молодшого мед.персоналу адміністраціяадміністраціяадміністрація ставиться як до нижчого сорту. Хоча левова частка догляду за санітарками.Особисто мені більше імпонує Алла Вікторівна але ій хотілаб побажати змінити систему і надати санітаркам елементарні умови праці (кімнату для санітарок де-б можно було помити руки,повісити свій рушник ,поставити сою сумку на поверсі де працює,а не внизу в загальній кімнаті) А мешканці чудові люди вже багато років підтримуєм спілкуванням.Бажаю всім здоров`я і удаці Аллі Вікторівні.☺
Ростислав Володимиро Показати IP 15 Лютого 2017 01:57
Доброго здоров'я бажаю всім читачам, а також висловлювачам своїх думок! Переглядаючи пресу, натрапив на статті про Луцький геріатричний пансіонат. Боже мій милий, диву дивуюсь!!! Думки висловлюєте без всякої поваги одне до одного. Зовсім ніякої поваги до тимчасово виконуючого обов'язки директора, хоча на даний момент, це Ваш керівник!!! Ні в які рамки не входить вислів......т.в.о. Гнатюк А. В. купила весь колектив...... В Вас там що, відкрився ринок купівлі та продажу працівників? Прийшов попередній директор, купив працівників!? Звільнився, продав працівників!? Теперішня заступила на посаду т.в.о. директора, купила працівників!? Буде звільнятись, продасть працівників!? Вам самим не смішно таке писати шановний "працівник гериатричн від 11 лютого 2017р 16:04"? Такі ганебні висловлювання......санітарки рулять, тітки мало що не керують, головний бухгалтер рветься до керування, про чинне законодавство згадують, хоча більш як впевнений, самі закони не читають, ....... Хто дійсно коректно та мудро висловив свою думку, це "Корінний Лучанин від 06 лютого 2017р. 23.35". Висловлюю свою похвалу!!! Шановні працівники Луцького геріатричного, хочу Вам дати пораду, в думках своїх моліться, щоб Вам не призначили керівника, людину не з вашого середовища, людину яку Ви взагалі не знаєте. Уявімо, що мене призначилиб керівником : - старшій медичній сестрі, яка зараз виконує обов'язки директора, я подякував би за виконані роботи і оцінивши виконання цих робіт.... (якщо відмінно, то запропонував би обіймати посаду заступника, а якщо ні то повернутись до своєї попередньої посади). А що стосується бухгалтерії, я також провів би всебічний аудит і також оцінив би роботу бухгалтера на місце заступника. А там є що шукати і багато чого можна знайти не на користь бухгалтера!!! Але свою посаду очільника пропонувати я не можу, так як вже обіймаю керівну посаду. Саме головне шановні працівники, навчіться поважати одне одного! Не копайте яму комусь, бо самі в неї можете потрапити! Посада в нашому житті, це не головне - головне це саме життя!!! З Повагою Ростислав Володимирович!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus