USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

До відправки на Волинь готують 4-х поранених

4 Червня 2014 22:04
Під Волновахою поранили 7 хлопців, їх прооперували у Центральному Київському шпиталі. 4- х з них наразі готують до відправки на Волинь.

Про це інформує на своїй сторінці у соціальній мережі facebook, Наталія Соколова: «Вже 7 наших поранених хлопців з 51 ОМБ (Волноваха) доставлені з різних місць до Центрального Київського шпиталю... 4 з них готуємо до відправки на Волинь, їм зроблені вдалі операції і вони тепер ЛЕГКІ, Богу дякувати»

Також варто зауважити, серед цих хлопців - чоловік, якого вважали загиблим. «Серед них Берчук Петро з с. Седлище, Старовижівського району, який був заявлений, як загиблий. Поруч з ним його кохана вагітна дружина Юля. Петя дуже добрий і позитивний. Носиться і намагається всім допомогти. Хочу щиро побажати сім'ї Берчуків щастя!!!», - пише Наталія
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
саша Показати IP 4 Червня 2014 22:13
коментар було видалено
мариуполь Показати IP 5 Червня 2014 00:33
По мнению украинского политолога Ростислава Ищенко, позиция Киева по отношению к юго-востоку целиком зависит от решения американских властей. «Дело в том, что власти в Киеве являются номинальными. Фактически, любой руководитель Украины, избранный или назначенный в Киеве, не принимает решения, а озвучивает решение, транслируемое ему из Госдепа американским послом. Они просто выполняют приказы: им приказали бомбить — они и бомбят, прикажут помириться — они помирятся», — считает Ищенко... (с)
Анонім до мариуполь Показати IP 5 Червня 2014 01:31
на 1000%Вы правы!!
титушко до Анонім Показати IP 5 Червня 2014 01:56
за чей счет мозги на место ставить будут или льготы или куда.призовники косяками через брест в россию поехали боротся за еднисть а шо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus