USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Зрізавши кабель, зловмисник лишив без зв’язку сотні лучан

21 Лютого 2013 16:38
10 метрів телефонного кабелю у власному будинку зрізав зловмисник, тим самим лишив без зв’язку кілька сотень абонентів.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, на пункт централізованого спостереження Луцького відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області, надійшов сигнал тривожної сигналізації з магістральних телекомунікаційних ліній зв'язку.

Такі об'єкти відносяться до категорії складних, вони зазвичай розташовуються в підвальних приміщеннях, підземних колодязях тощо. Кабелі, з яких надійшов сигнал тривоги, знаходяться в підвалі багатоповерхівки Луцька. За той час, доки наряд їхав до об'єкту, оператор пункту централізованого спостереження по каналу радіозв'язку передала детальний опис розташування охоронюваного об'єкту.

Під час огляду підвального приміщення будинку міліціонери на гарячому затримали шукача легкої наживи. Як з’ясували правоохоронці, – це 39-річний лучанин, який проживає в тому ж мікрорайоні міста.

За лічені хвилини спритнику вдалося зрізати більше 10 метрів кабелю, залишивши декілька сотень абонентів без телефонного зв'язку та доступу до всесвітньої мережі інтернет.

Наразі триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus