USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Зловмисник отримав 4 роки за пограбування сім’ї

15 Січня 2013 14:44
Чотири роки і два місяці позбавлення волі отримав мешканець Старовижівського району за вчинення хуліганських дій і грабежу.

Про це повідомили у СЗГ УМВс в області.

Так, до Старовижівського райвідділу міліції звернулися двоє мешканців району із заявою про те, що зловмисник забрав у них кінну підводу

Напередодні чоловік і дружина разом зі своєю неповнолітньою донькою поверталися додому. Сімейство їхало кінною підводою вулицею села. Раптом до них підбіг нетверезий чоловік і вдарив жінку в обличчя.
Отримав і чоловік - кривдник бив його ціпком по голові і руках. Після цього зловмисник стягнув усіх із підводи, скочив у віз і помчав геть.

Чоловік уже відбував покарання за вчинення грабежу. Був достроково звільнений із тюрми, але, не дочекавшись закінчення іспитового терміну, вчинив інший злочин.

Відносно зловмисника правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство), ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
Старовижівський районним суд Волинської області виніс вирок: зловмисник отримав чотири роки і два місяці позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 15 Січня 2013 19:00
Справжній ковбой!
андрiй76 Показати IP 15 Січня 2013 22:33
От придурок...Ніби спеціально хотів до тюрми,такий безглуздий злочин.Мабуть йому там краще ніж на волі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus