USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Злодій подарував викрадений телефон своїй дівчині

3 Листопада 2012 16:01
Чотири з половиною роки позбавлення волі присудили мешканцю Турійського району за крадіжку мобільного телефону. Викрадену у випадкової перехожої річ, 23-річний хлопець подарував своїй дівчині.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

Восени 2011 року на одній із вулиць Ковеля 23-річний мешканець Турійського району поцупив у дівчини мобільний телефон. Трапилося це після їхнього знайомства. Після того, як волинянин запропонував незнайомці провести її додому, де вони мали ніби-то відзначити знайомство, підсудний вихопив у постраждалої телефон і втік.

До слова, поцуплений телефон хлопець згодом подарував своїй дівчині.

Правоохоронці порушили кримінальну справу щодо грабіжника. Так, Ковельський міськрайонний суд Волинської області призначив підсудному покарання у вигляді позбавлення волі на чотири роки.

Окрім цього, на підставі статті 71 Кримінального кодексу України, до покарання, призначеного за цим вироком, суд частково додав невідбуте покарання за вироком Турійського районного суду Волинської області. Відтак спритнику доведеться чотири з половиною роки провести за ґратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus