USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

З'явилося відео нічної погоні за 18-річним водієм у Луцьку

2 Травня 2017 11:23
Патрульна поліція опублікувала відео нічної погоні за 18-річним водієм у Луцьку. Так, правопрушник отримав три адмінматеріали, йдеться на сторінці патрульної в мережі.

Нагадаємо, цієї ночі близько 2 години екіпаж виявив Volkswagen, водій якого порушив правила дорожнього руху на вулиці Клима Савури.

На вимогу правоохоронців зупинитись водій не відреагував та почав утікати. Під час переслідування неодноразово створював аварійні ситуації і навіть спричинив зіткнення з іншим автомобілем.

Інспектор прийняв рішення застосувати вогнепальну зброю, аби зупинити транспортний засіб, здійснив кілька пострілів та пошкодив колеса. Зупинили порушника на проспекті Соборності.


З’ясувалось, що у 18-річного хлопця не було посвідчення водія.

«Переслідування автомобіля правопорушника здійснювалось приблизно 15 хвилин, рухався він зі швидкістю понад 100 км/год. Оскільки не зупинявся, ми повідомили його про застосування зброї. І лише коли було пробито два колеса, водія заблокували. Хлопець був тверезим», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Євгеній.

На водія оформили 3 адміністративні матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
321 Показати IP 2 Травня 2017 12:10
Шикарне відео)))))))
123 до 321 Показати IP 2 Травня 2017 17:51
Ну видио не очень)) Зато наши патрульные молодцы, в отличии от киевских попали в колеса машины, а не в голову пассажира.
Олег Показати IP 2 Травня 2017 21:14
Тайны тёмного экрана ))))
анонім Показати IP 4 Травня 2017 01:50
Ніхто незамітив на початку відео на задньому склі жовту табличку це табличка яка вказує що на авто встановлена газова установка.Виходить так що поліція у житлову районі міста відкрила вогонь по авто в якому встановлений газовий балон,задумайтесь що гірше те що юнак їхав по місту з перевищенням швидкості чі те що поліція могла через постріл підірвати авто біля будинків і взагалі вони немали права стріляти в житловому районі міста
Коза до анонім Показати IP 5 Травня 2017 08:25
Так-так, нехай порушники їздять спокійно, бо анонім вирішив, що так краще. Ви взагалі думаєте, що пишете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus