USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Затримання поліцейськими автомобіля з п'яною парою переросло у бійку. ВІДЕО

10 Квітня 2017 08:44
Пасажир автомобіля, якого зупинили поліцейські у Луцьку, накинуся на них з кулаками. Доки його скрутили, встиг вдарити одного в обличчя, іншого – в низ живота.

Пригода сталася увечері неділі, 9 квітня на вулиці Генерала Шухевича у Луцьку, інформує Волинь24.

Поліцейські зупинили автомобіль Nissan Qashqai, підозрюючи, що водій може бути п’яним. Зрештою, так і виявилося: жінка, що була за кермом авто, «надмухала» на алкотестері 0,56 проміле (при нормі 0,2).

Нетверезий пасажир авто, який виявився чоловіком водійки, став протестувати проти дій поліцейських. «Не маєте права!», «Відчепіться від нас» - кричав він.

Зрештою, агресивна поведінка переросла у бійку. Чоловік накинувся на поліцейських з кулаками, і, доки його втихомирили, встиг одного копа вдарити в обличчя, іншого – в пах.

З невідомої поки причини в бійку встряв сторонній чоловік. В ході потасовки у когось з них – чи в пасажира авто, чи в «новоприбулого» - випав ніж. Хто і яким чином мав намір його застосувати, обіцяють встановити слідчі.

А поки що поліція затримала двох чоловіків, яких звинуватять у нападі на поліцейських.

У прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці повідомили, що особам, які чинили опір патрульним, може загрожувати кримінал.



Згідно з повідомленням патрульних, учора, близько 21 години екіпаж виявив Nissan Qashqai, водій якого, виїжджаючи з дворової території в районі проспекту Грушевського, не увімкнув покажчик повороту. Автомобіль зупинили, на водійку почали виносити постанову за порушення ПДР за ч.2 ст.122 КУпАП.

Під час оформлення патрульний помітив у жінки ознаки алкосп’яніння та запитав, чи вживала вона спиртне.

Після цього з автомобіля вийшов чоловік та почав провокувати конфлікт з полісменами: намагався шарпати за формений одяг, ображав нецензурною лайкою, поводився агресивно.

До нього патрульний застосував заходи фізичного впливу, повалив на землю та надягнув кайданки. У момент затримання з кишені чоловіка випав ніж.

Згодом до полісменів підійшов чоловік старшого віку й також став чіплятись, вживав нецензурну лайку, погрожував. Його також поклали на землю й одягли кайданки.

На місце події під’їхали інші екіпажі патрульних на допомогу. Чоловіки-правопорушники трохи заспокоїлись, однак перший з них час від часу проявляв агресію і навіть бив головою службовий автомобіль.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Dexter Показати IP 10 Квітня 2017 08:49
Класний ножик!!!
123 до Dexter Показати IP 11 Квітня 2017 12:38
Понабирали по оголошенню тих піліцейських... ні освіти, ні навиків, одні тупі панти і провокують людей
янеробот Показати IP 10 Квітня 2017 08:54
їздять же такі ур*ди з ножами по місту
Анонім Показати IP 10 Квітня 2017 09:06
Ніж мисливський. Хорошої якості. Хочу собі такий.
ddd Показати IP 10 Квітня 2017 09:17
таких д*білів повно...
Анонім Показати IP 10 Квітня 2017 11:32
напад на копа - 3 роки буцегарні в штатах
Просто Показати IP 10 Квітня 2017 11:56
Наш народ вже ох&@в в корінь! Що ж вже роблять з тої поліції? Де керівництво? Чому воно не ставить на порядок ситауції навколо працівників? До чого ми йдем? З ножами вже ходять по вулиці? Може , с@ка, в квартиру вже зайдете чиюсь і скажете, що ваша? Садити цих доходяг, і навіть не думати.
лучанин Показати IP 10 Квітня 2017 13:26
чом не озвучуєте імена хероїв?
микола Показати IP 10 Квітня 2017 17:42
коментар було видалено
---- Показати IP 10 Квітня 2017 19:06
Чого відео порізане ??? Повна версія не так гарно виглядає???
Льоня Показати IP 11 Квітня 2017 10:48
все було зовсім не так. ситуацію спровокували мус*ріли.
Обозовський Богдан Показати IP 11 Квітня 2017 11:34
https://vk.com/id.bodik працює керівником в ДСО Поліції
Свідок до Льоня Показати IP 11 Квітня 2017 12:48
Цілком з тобою згідний!!! А цей, що проходив повз, просто поцікавився, що сталось, а у відповідь отримав "наручники". Треба дивитись відео, яке знімало все, що там відбувалось, а тоді коментувати!!!
Aero Показати IP 12 Квітня 2017 04:20
Що не кажіть, а при старій поліції такого безпредела не було. Водії вели себе скромніше, бо знали, що у випадку лишніх понтів можуть запросто отримати від поліцаїв безкоштовний масаж нирок дубіналом, а потім у відділенні оформлять, що такий і був, і нічого не докажеш. Я не стверджую, що це було правильно, але те, що поліції треба діяти більш жорстко - це факт. Наш народ доброту не розуміє і сприймає її як ознаку слабкості, на жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus