USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Затримали винуватця ДТП, унаслідок якої загинув пішохід

3 Грудня 2012 14:10
Лучанина, який збив пішохода на Рівненщині і зник з місця аварії, затримали правоохоронці.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, 2 грудня 2012 близько 3-ї години ранку до правоохоронців надійшло повідомлення про ДТП. Щоправда, водій з місця події зник.

Як стало відомо, на проміжку автодороги М-07 на території Рівненської області невідомий автомобіль, скоївши наїзд на пішохода, зник.
Працівникам роти дорожньо-патрульної служби ДАІ повідомили, що це автомобіль темного кольору (джип), а на номерному знаку є цифра 2.

Під час подальших перевірок правоохоронці зупинили Volkswagen Touareg під керуванням 31-річного жителя обласного центру. Спершу водій поводив себе спокійно. Однак, при огляді автомобіля водій занервував, оскільки переднє праве крило та праве дзеркало заднього виду були пошкоджені.

Згодом чоловік зізнався, що це саме він скоїв наїзд на 19-річного юнака, але стверджував, що доставив постраждалого у медичний заклад. Однак слідчо-оперативна група, яка прибула з Рівненщини повідомила, що водій до лікарні молодика не довіз, а залишив поблизу медичного закладу.

На жаль, внаслідок наїзду хлопець від отриманих травм помер на місці пригоди. Автомобіль затримали та повідомили в Управління ДАІ УМВС в Рівненській області. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ввічливий Показати IP 3 Грудня 2012 16:36
Детальніше читайте тут: http://gazeta.ua/articles/np/_brati-na-dzhipi-zbili-meshkancya-rivnenschini-i-pokinuli-pomirati-pid-dverima-me/470512

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus