USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Затримали серійного квартирного злодія

5 Травня 2012 14:17
Злодія, який протягом 2012 року «чистив» помешкання громадян у Нововолинську, знайшли працівники сектору карного розшуку Нововолинського МВ УМВС у Волинській області.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Виявилося, що заробляв на життя, крадучи з чужих помешкань, раніше судимий мешканець Нововолинська 34-річний Віталій.
Уже встановлено причетність чоловіка до чотирьох квартирних крадіжок. При цьому у помешкання злодій потрапляв, розбиваючи віконні шиби. Зокрема в однієї мешканки міста молодик поцупив 18800 гривень, в іншого – 550 гривень і 60 євро. Окрім того, в «активі» злодія – поцуплених 30 доларів США та ювелірні вироби і ще 4300 гривень.
Як розповів слідчий слідчого СВ Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Роман Артинюк, чоловік уже мав проблеми із законом, адже й раніше скоював злочини. При цьому судимість не знята і не погашена у встановленому порядку. Віталій офіційно ніде не працював, тож саме крадіжками заробляв собі на життя.
Нині підозрюваний затриманий в ізолятор тимчасового тримання за статтею 115 КПК України. Порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Перевіряється його причетність до скоєння інших злочинів. Щодо міри запобіжного заходу, то суд обрав тримання під вартою.
За скоєння злочинів Віталій може опинитися за ґратами на строк від трьох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus