USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Засудили волинянина, який знущався над падчіркою

6 Квітня 2013 16:06
Любомльський районний суд Волинської області розглянув кримінальне провадження про обвинувачення пенсіонера, який двічі побив дочку своєї цивільної жінки, - інформує «Під прицілом».

Одного дня зловмисник умисно наніс постраждалій кілька ударів кулаками в різні ділянки тіла, заподіявши, мовляв, легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров'я.

Він же, на ґрунті особистої неприязні, повторно наніс дівчині кілька ударів кулаком в ділянку грудної клітки.

Сам обвинувачений свою вину за інкримінованими обвинуваченнями не визнав і показав, що з матір'ю постраждалої проживає біля 25 років у цивільному шлюбі, виховував і утримував дівчину з 2-річного віку. Відносини в сім'ї, каже, були нормальні, поки постраждала не розлучилася і не повернулася додому. Вона стала пред'являти йому безпідставні претензії, приводити додому співмешканців. На цьому ґрунті часто виникали сварки, однак жодного разу її не бив, фізичного насильства до неї не застосовував.

Постраждала ж розповіла, що після розлучення дійсно з малолітньою донькою повернулась у батьківську хату, адже є її зареєстрованим власником. Спочатку стосунки в сім'ї були нормальні, однак після виходу на пенсію обвинувачений став зловживати спиртним і втручатись в її особисте життя, конфліктувати з нею та її матір'ю. Мовляв, одного разу він посварився з матір'ю, а коли вона заступилась за неї - став наносити удари і їй, через що остання звернулась у лікарню і міліцію. Наступного разу обвинувачений став обливати матір водою і чіплятись до неї. На зауваження став душити дочку, штовхнув і наносив удари кулаком.

Свідок в судовому засіданні розповіла, що обвинувачений дійсно вчиняє насильство по відношенню до неї, а коли донька заступається - застосовує силу і до доньки. Підтверджує обидва випадки нанесення тілесних ушкоджень потерпілій, оскільки сама була учасником і очевидцем цих подій.

Відтак, суд прийшов до висновку, що факт заподіяння обвинуваченим тілесних ушкоджень постраждалій доведено, адже наявні показання та висновки експертів щодо фіксації ушкоджень.
Служителі Феміди присудили підсудного визнати винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч.1 та 2 ст.125 КК України, і призначити йому покарання - 800 гривень штраф та 3 місяці арешту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 6 Квітня 2013 19:25
Вийде - заріже обох.
знаю Показати IP 7 Квітня 2013 10:31
а в Луцьку на таке давно не реагують, навіть на виклик не їдуть, і максимум, що можуть зробити - це зауваження зловмиснику....=(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus