USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

Засудили винуватця смертельної ДТП під Луцьком

4 Листопада 2016 15:20
Винуватець смертельної ДТП, який не визнавав своєї вини, отримав справедливе покарання.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Волинської області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 29-річного мешканця села Прилуцьке Ківерцівського району, через порушення яким правил безпеки дорожнього руху загинуло двоє людей.

Уночі 24 липня 2015 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля «Фіат Фіоріно» й рухаючись з перевищенням максимально дозволеної швидкості вулицями села Жидичин, чоловік не впорався з керуванням і наїхав автівкою на бетонну стелу.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів "Фіата" загинули, а ще троє – потрапили до лікарні з тілесними ушкодженнями.

У ході досудового розслідування горе-водій своєї вини в тому, що сталося, не визнавав. І лише у суді, під тиском беззаперечних доказів та після отримання результатів комісійної судово-медичної експертизи, винуватець ДТП зізнався, що за кермом автомобіля тієї ночі перебував саме він.

Ківерцівський районний суд визнав чоловіка винним у кримінальному правопорушенні, передбаченому частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України -

порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб, та призначив йому покарання у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus