USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Замість школи дівчинка потрапила в реанімацію

2 Березня 2012 17:09
13-річна лучанка, прямуючи у школу, переходила дорогу поза пішохідним переходом. Натомість опинилася під колесами авто.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
У Луцьку на вулиці Окружній сталася дорожньо-транспорта пригода за участю неповнолітньої ‒ 13-річної школярки.
Мешканець Луцького району, 29-річний Михайло, керуючи автомобілем «ВАЗ 21011», їхав у напрямку вулиці Мамсурова. Дівчинка ж, прямуючи до школи, переходила проїзну частину поза пішохідним переходом, де й потрапила під колеса авто.
У результаті ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження, з якими її госпіталізували у відділення реанімації Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Павло Показати IP 2 Березня 2012 17:51
А винні батьки, які не вчать своїх дітей по переходам! А ще мене шокують ситуації коли мамшки біжучи по дорозі тягнуть за собою дітей от і маємо що маємо!!!!! Від того місця до переходу де 40-50 м
Лесик Показати IP 2 Березня 2012 18:16
Той шо на жигулях тоже добрий йолоп. Спочатку таким воділам треба добре набити морду, але видно яка машина такий і шофер. Дитини шкода, краще б загнув слупок.
Телесик до Лесик Показати IP 3 Березня 2012 09:43
Знаєте шановний, на вашому місці я був би більш стриманішим у своїх висловлюванням,адже наявність нецензурних слів у ваших висловлюваннім може свідчити лише про низький рівень інтелекту та елементарної культури. Дівчинку і справді шкода, проте якщо більш детальніше підійти до цієї ситуації, постає просте запитання, а чи варто звинувачувати водія в тому, що дитина до 13 річного віку й досі не знає як і де правильно переходити дорогу.Ми ж усі настільки "свідомі" та безпечні стали, що для нас пішохідних переходів просто не існує, ми переходимо дорогу де нам захочеться, навіть не дивлячись по боках, інколи просто перебігаємо,тому і маємо дані випадки. Не подумайте, що я чимось підтримую водіїв. Проте бити морду - це аж ніяк не вихід зі становища.В першу чергу ми самі повинні думати про свою безпеку, а не надіятися, що автомобіль обовязково зупиниться.
SET Показати IP 3 Березня 2012 08:13
"А винні батьки, які не вчать своїх дітей по переходам". Павло, ти як з іншої планети. Тільки в Луцьку за минулий рік скільки людей збивали саме НА ПЕРЕХОДАХ! Те що ти на переході ще не гарантує безпеку! Де б людина не переходила дорогу, ЗАВЖДИ треба по сторонам дивитися і ніяки переходи не спасуть якщо достатньо не розвинений інтинкт самозбереження та уважності...
вікторія Показати IP 3 Березня 2012 09:16
Так річ у тім, що в тому місці пішохідний перехід знесено і відповідно розмітки уже кілька років нема!
Лучанка Показати IP 3 Березня 2012 16:04
Що я хочу сказати, дійсно нам потрібно дивитися самим. Тому,що водії зовсім не дивляться перехід це, чи ні. Людна чи собака.Валять і все. Мене саму цього понеділка був би збив бус на вул. Станіславського там зебра є біля ФІМІАМУ, якбм була не глянула вправо і не відскочила назад був би вбив,летів з космічною швидкістю.А як виглянув черед віконїїно,синій сидів за кермом. 10-15 номерний знак.То кого така людтан може побачити. Самим дбати про своє життя треба от і все.
Руслана Показати IP 3 Березня 2012 23:01
Багато придурків є, які не пропускають на переході. Цікаво, а як записати номерний знак і пожалітися ДАІшникам, щось з того вийде???????????????
депутат Показати IP 3 Березня 2012 23:08
В середу на початку сесії на запитах Ткачук якраз звернувся до мера щоб натому місті облаштували перехід.А в пятницю сталася аварія лисий мав чуйку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus