USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Замість конструктиву: луцькі депутати посперечалися

20 Лютого 2015 12:14
Свободівець і працівник комунального підприємства – хабарник. Такі заяви зробив член профільної комісії Луцької міської ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Розглядаючи пропоновані проекти рішення на чергову сесію Луцької міської ради, між депутатами виник конфлікт й особистісні звинувачення. Сперечалися член профільної комісії Євгеній Ткачук і керівник фракція ВО «Свобода» Юрій Вега . Суть суперечки - хто підтримує, а хто не підтримує ініціативи, які йдуть, начебто, на користь громади міста.

Так, під час емоційних висловлювань Євгеній Ткачук повідомив, що Юрій Вега корупціонер і має докази щодо цього.

«Ви як працівник комунального підприємства його розкрадаєте і я надам докази», - сказав депутат Ткачук до Веги.

Зауважимо, що Юрій Вега, окрім депутатської діяльності, займає посаду головного інженера комунального підприємства «Луцькводоканал».

Після гучної заяви, Юрій Вега припинив дискусію, нічого не відповів на такі звинувачення й члени профільної комісії повернулися до конструктивного розгляду проектів рішення.
керівник фракція ВО «Свобода» Юрій Вега
керівник фракція ВО «Свобода» Юрій Вега
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
свобода Показати IP 20 Лютого 2015 12:27
промовчав і припинив дискусію - значить погодився!
Мойша Показати IP 20 Лютого 2015 13:32
- Ваша дочка валютна проститутка! - Так, в мене дочки не має! - А тепер йдіть і це всім пояснюйте!
Юрист Показати IP 20 Лютого 2015 13:51
Нехай надає докази... А то як корова по асвальту.
знаю обох Показати IP 20 Лютого 2015 14:28
промовчав і пипинив дискусію-не погодився,а проїгнорував молодого півня!!!!!!!!!!!Дав можливість Женіку трохи помахати крильми! Бо коли він курчам спинався на ноги,то Вега вже сидів в заслуженому кріслі і своїм розумом і досвідом удосконалював водопостачання Луцька,щоб Женіковому малому було цілодобово подано воду!!!!!!!!! Якщо і є якісь так звані докази,то вони до Юрія Васильвича не прилипнуть!!!!!!Ще їх треба добре пошукати! Видно Вега наступив на болючий мозоль Ткачука!!!!!Хоча по великому рахунку,в побуті,якщо кожен окремо,то нормальні хлопці!!! Женік! Поважай старших і досвідчених!!! Таких кадрав,як Вега,вже не буде!!!!! Зупинись і помовч!!!
Знаючий Показати IP 20 Лютого 2015 15:13
Діти та й годі. Євген Ткачук, звинувативши працівника водоканалу, який не є керівником цього підприємства (не розпоряжається майном та коштами), опосередковано висунув звинувачення члену депутатської групи, яку й очолює Є. Ткачук "Рідне місто" у Луцькій міській раді Корчуку Івану Миколайовичу, який, в свою чергу є керівником водоканалу. Мало тога, опосередковано висуното звинувачення М. Романюку в недолугій кадровій політиці, а за одно й п. Крохмалю, який має боротись із корупцією у владних кабінетах. Євген далеко піде - готовий "топити" всіх без розбору!
Експерт Показати IP 21 Лютого 2015 01:49
Лисий слів на вітер ніколи не кидав 300 відсотків має докази
Ха Показати IP 21 Лютого 2015 01:51
Бл* а Вега сцикнув!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus