USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Закурив удома і загинув

28 Січня 2012 12:12
Через необережне поводження з вогнем при курінні у пожежі 27 січня в Горохівському районі Волині загинув 44-річний чоловік.
Про це повідомили у Центрі пропаганди УМНС області.

Повідомлення про пожежу надійшло 27 січня о 09.32. Зайнявся дерев’яний житловий будинок у селі Журавники Горохівського району. Негайно ж на місце події виїхала чергова варта рятувальників самостійної державної пожежної частини №9, які вже за декілька хвилин прибули за місцем виклику і розпочали боротьбу з вогнем в житловому будинку.

Локалізувати пожежу бійцям МНС вдалося за 7 хвилин, а повністю ліквідувати за годину. Як з’ясувалося, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем 44-річного господаря будинку при курінні, який загинув на місці пожежі.

Ще одна пожежа трапилася в селі Піщане Камінь-Каширського району, де у дерев’яному житловому будинку загинула 77-річна господарка будівлі. Причиною лиха стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus