USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

За знайдені боєприпаси волинянину дали 3 роки

15 Серпня 2012 15:34
Три роки побавлення волі з іспитовим терміном 2 роки присудили волинянину за зберігання боєприпасів. Останні, розповідає, знайшов біля ставка в селі Радомишль. Однак, правоохоронцям їх здавати не планував.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, чоловік знайшов 108 патронів біля ставка в селі Радомишль Луцького району – на місці, де раніше відпочивали мисливці. Боєприпаси вирішив залишити собі. Зберігав їх вдома. Проте на таку знахідку натрапили правоохоронці. Проти зловмисника порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу Україну - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Підозрюваний розповів, де взяв придатні для стрільби патрони. Згідно з висновком експерта, 100 патронів відносяться до боєприпасів і є спортивно-мисливськими патронами кільцевого запалення, калібру 5,6 мм; 8 патронів відносяться до боєприпасів і є автоматними патронами калібру 7,62х93 мм.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав Тараса винним і призначив покарання: три роки позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чеширский Кот Показати IP 15 Серпня 2012 15:54
"Проте на таку знахідку натрапили правоохоронці." - шли, шли и наконец нашли?
Paulo Показати IP 15 Серпня 2012 16:42
В Стирю біля моста на Д. Галицького лежить авіабомба скільки МНСкам не говорили вони такими знахідками займатися не хочуть. От люди самі їх знешкоджують. Медаль треба дати, а його саджають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus