USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

Його називали батьком рок-н-ролу: помер відомий музикант Літл Річард

9 Травня 2020 18:26
Американський піаніст і співак Літл Річард помер сьогодні, 9 травня. Син музиканта Денні Пенніман оголосив про смерть батька, проте зазначив, що причина нині невідома.

Літлу Річарду, справжнє ім’я якого – Річард Вейн Пенніман, було 87 років. Про це інформує 24 канал з посиланням на видання Rolling Stone.

Цю інформацію підтвердив єдиний син музиканта Денні, який також зайнявся музикою. Він не оприлюднив причину смерті, адже поки жодних обставин встановити не вдалося. Літл Річард пішов з життя після успішної кар’єри у віці 87 років.

Наразі рідні та близькі жодним чином не коментують втрату легенди рок-н-ролу.
Літла Річарда виховували у родині, у якій росли 12 дітей. Його батько займався продажем віскі та завжди засуджував любов сина до музики. Він співав у церковному хорі, проте після звинувачень тата у нетрадиційній сексуальній орієнтації 13-річним хлопчиком пішов з дому. Вже за два роки Літл Річард уклав першу угоду в своїй музичній кар’єрі.

Літл Річард був одним з засновників рок-н-ролу. Розквіт його творчості припав на 1950-ті роки, коли стиль тільки почав набирати популярність. Його хіти переспівували світові легенди – The Beatles, Scorpions, Елвіс Преслі та багато інших. Найвідоміші пісні музиканта – «Tutti Frutti», «Long Tall Sally», «Lucille», «Keep A-Knockin». Зараз їх вважають класикою рок-н-ролу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus