USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Встановили особу стрільця, який убив п'ятьох людей у редакції газети в США

29 Червня 2018 09:58
Поліція встановила особу чоловіка, який відкрив стрілянину в редакції газети The Capital в американському штаті Меріленд, в результаті чого загинуло 5 осіб.

Як повідомляє NBC News, ним виявився 38-річний місцевий житель Джаррод Рамос.

Його ідентифікували завдяки базі даних паспортів і водійських прав, оскільки сам стрілець відмовився співпрацювати зі слідством і пошкодив собі кінчики пальців, щоб унеможливити ідентифікацію за відбитками.

«Цей чоловік був готовий стріляти в людей. Його метою було завдати шкоди», - заявив на прес-конференції заступник начальника поліції округу Ганні Арундел Білл Крампф.

Видання повідомляє, що у 2012 році Рамос подав до суду на The Capital за наклеп після того, як місцевий журналіст написав про його вину у кримінальному злочині. Зокрема, у 2011 році його судили за насильство і переслідування стосовно якоїсь жінки, причому Рамос визнав свою провину. Однак коли про його справу написала газета, чоловік подав до суду, називаючи статтю наклепом. Суддя прийняв сторону видання.

У поліції повідомили, що чули про конфлікт Рамоса з газетою, однак цю версію ще не підтвердили.

Як повідомлялося, в околицях Аннаполіса сталася стрілянина в редакції газети. У поліції заявили про п'ятьох загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus