USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Встановили особу крадія камер у Нововолинську

13 Жовтня 2016 11:12
У Нововолинську поліція за кілька годин знайшла крадія камер зовнішнього спостереження.

Про це повідомляє Сектор комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Так, учора, 12 жовтня, о 9 годині до Новолинського відділу поліції із заявою звернулася 45-річна місцева жителька. Вона повідомила, що вночі із її магазину, який знаходиться на 15-мірорайоні, злодій викрав 2 камери зовнішнього спостереження. Поліцейські протягом декількох годин встановили особу крадія та вилучили відеокамери. За фактом крадіжки поліцейські відкрили кримінальне провадження.

«Завдяки злагодженим та оперативним діям поліцейських вдалося швидко встановити особу зловмисника та вилучити викрадене. Ним виявився 30-річний місцевий житель», – повідомив керівник Новолинського відділу поліції Василь Лесь.

Сума завданих збитків становить 2 тисячі гривень. Відеокамери після проведення необхідних слідчих дій повернуть власниці.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus