USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинянин вбив пенсіонерку за 25 гривень

1 Вересня 2012 11:15
Нелюда, який до смерті жорстоко побив стареньку жінку, правоохоронці затримали за гарячими слідами. Вдома у пенсіонерки зловмисник поїв та забрав 25 гривень.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області

Трагедія сталася в одному із селищ Ковельського району, що на Волині. У чергову частину надійшло повідомлення про те, що орієнтовно о 10:45 у будинку виявили труп 80-річної місцевої жительки. На тілі загиблої були серйозні тілесні ушкодження.

Всановили, що жінку жорстоко вбили напередодні у період із 17-ї до 19-ї години. Провівши детальний огляд місця події, правоохоронці знайшли відбитки слідів пальців рук, за якими й встановили особу злочинця.

Виконувач обов’язки начальника слідчого відділу Ковельського міськвідділу міліції Олександр Ципко повідомив, що зловмисник має кримінальне минуле. Так, у березні 29-річний чоловіка звільнили із місць позбавлення волі, де відбував покарання за хуліганство.

«Підозрюваний родом із Рожищенського району, однак після звільнення вів бродячий спосіб життя. Вештаючись селищем, він присів під парканом одного з обійсть. Згодом помітив, що з магазину з пакетом вийшла бабця. Чоловік подивився, де вона живе, і рушив слідом. Зайшовши в будинок, попросив їсти. Жінка не відмовила. Однак, коли зловмисник закінчив трапезу, почав вимагати в бабусі гроші і штовхнув потерпілу. Жінка впала і вдарилася головою. Чоловік тим часом «господарював» у сусідній кімнаті, шукаючи заощадження. Коли туди зайшла бабуся, нелюд накинувся на неї і бив до тих пір, поки вона не перестала подавати ознак життя. Забравши 25 гривень, молодик зник», - розповів Ципко.

Правоохоронці за гарячими слідами затримали злочинця в сусідньому районі. Нині вирішується питання щодо його арешту. Порушена кримінальна справа за статею 115 - умисне вбивство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ііі Показати IP 1 Вересня 2012 17:01
Смертна кара!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus