USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинянин розбещував малолітню

22 Серпня 2012 15:31
До Сокальського райвідділу міліції звернулась 37-річна жінка і повідомила, що 53-річний чоловік зі січня до серпня 2012 року вчиняв розпусні дії щодо її 15-річної доньки, змушуючи вступати з ним у статевий звʼязок.

Про це повідомляють у прес-службі ГУ МВСУ Львівщини.

Провівши перевірку, правоохоронці затримали мешканця Нововолинська, що на Волині. За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками частини 1 статті 156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку).

Варто зауважити, що у червні цього року сім’я дівчинки вже зверталась до правоохоронців із заявою про зникнення доньки. Тоді мама восьмикласниці повідомила правоохоронцям, що її донька вночі 29 червня вийшла з дому у невідомому напрямку і не повернулася та на телефонні дзвінки не відповідає.

Тоді працівники міліції з’ясували, що юнка у травні цього року ще раз утікала з дому. Тоді за фактом її зникнення було навіть порушено кримінальну справу згідно зі частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Та, після двотижневих пошуків, кримінальну справу закрили на підставі пункту 2 статті 6 Кримінально-процесуального кодексу України, оскільки неповнолітню знайшли у Львові, а саме ‒ у дитячій лікарні «ОХМАТДИТ», куди вона звернулася за допомогою через погіршення самопочуття.

Увесь час, поки тривали її пошуки, дівчина знаходилася поруч із коханим.

Тієї ночі, коли дівчина вдруге зникла з дому, з’ясували, що вона з телефону брата дзвонила до коханого, до якого, очевидно, поїхала. І цього разу дівчину знайшли – вона втекла із 53-річним мешканцем Нововолинська до Київської області.

Після того як дівчину таки повернули додому, батьки відвели її до гінеколога. Лікар підтвердив, що восьмикласниця живе статевим життям. Зі свого боку 53-річний чоловік зізнався, що мав інтимні стосунки з дівчиною.

Під час проведення слідчих дій у справі неповнолітньої правоохоронці також з’ясували, що чоловік причетний і до шахрайства.

На Сокальщину чоловік приїхав ще у 2007 році. Відтоді він проживав з 32-річною жінкою-інвалідом 1-ї групи та її батьками. Увійшовши в довіру до жінки, зловмисник тривалий час користувався пенсійною карткою співмешканки.

«Впродовж 2007-2012 років чоловік заволодів майже 20 тисячами гривень. Гроші він періодично знімав з картки жінки-інваліда», ‒ розповідає Олександр Трембіцький, старший слідчий Сокальського райвідділу міліції.

Про те, що з картки зникла велика сума грошей, жінка дізналась, коли запідозрила свого «коханого» у вчиненні розпусних дій проти її племінниці. Дівчинка часто приходила до тітки-інваліда, де й жив зловмисник.

Кримінальну справу за вчинення розпусних дій правоохоронці вже порушили, зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого статтею 190 (шахрайство).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чеширский Кот Показати IP 22 Серпня 2012 15:36
Набоков відпочіває, Лоліта нервово палить осторонь.
Набоков Показати IP 23 Серпня 2012 08:49
Я в Криму !!!
Лоліта Показати IP 23 Серпня 2012 08:50
Не курю я вже! Груди почали обвисати.... Запитай в Набокова - він пробував
Чеширский Кот до Лоліта Показати IP 23 Серпня 2012 15:40
:))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus