USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинянин «підрізав» дружину за поради на кухні

29 Жовтня 2012 18:03
Мешканець Луцького району відсидить п'ять років за те, що вдарив ножем дружину, коли та вчила його готувати. Щоправда до в'язниці його відправлять за умови, якщо він вчинить інший злочин протягом трьох років.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

Міліція дізналася про інцидент від лікаря районної лікарні, який повідомив, що до закладу потрапила 35-річна мешканка Луцького району із проникаючим пораненням. Правоохоронці з'ясували, що тілесні ушкодження жінці наніс її 38-річний чоловік.

Також міліціонери встановили, що того дня чоловік повернувся додому п'яний та взявся допомагати дружині готувати обід. Однак повчання жінки вивели його із себе і роздратований чоловік вдарив її ножем у живіт. Усвідомивши свій вчинок, він викликав Швидку медичної допомогу і побіг до сусідки за допомогою.

Судово-медична експертиза встановила, що тілесні ушкодження, які були заподіяні 35-річній жінці, відносяться до таких, що є небезпечними для життя у момент заподіяння, тому проти підозрюваного порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Луцький міськрайонний суд Волинської області присудив чоловіку п'ять років позбавлення волі. Щоправда до в'язниці його відправлять за умови, що він вчинить інший злочин протягом трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Чеширский Кот Показати IP 29 Жовтня 2012 18:40
Еще и испытательный срок? Хотя, может судья тоже был в такой ситуации.....
Андрій Показати IP 30 Жовтня 2012 13:31
навіщо сунути своїх 5 копійок туди, де ніколи не був? застосували 75 статтю+пом"якшуючі обставини, зізнання, сприяння розкриттю злочину і відшкодування завданих збитків і за 1 судимість дають іспитовий, майже у всіх випадках.
Чеширский Кот до Андрій Показати IP 30 Жовтня 2012 18:47
Шо не был, то не был. И не стремлюсь.
Отака Показати IP 30 Жовтня 2012 14:13
до в'язниці його відправлять за умови, що він вчинить інший злочин протягом трьох років... Ото вже як заріже когось, тільки почекати треба. Капець.
:) до Отака Показати IP 31 Жовтня 2012 09:56
Ну, да.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus