USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Паломницю обікрали у монастирі

26 Січня 2012 16:01
Жінку-паломницю з Волині обікрали у Корецьому Свято-Троїцькому жіночому монастирі, що на Рівненщині.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС у Рівненській області.
Як зʼясували правоохоронці, злочин скоїла 55-річна жителька міста Лисичанськ Луганської області Олена ‒ неодноразово судима за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Проте, як видно, гіркий досвід її нічому не навчив.
Відразу після відбування покарання Олена пізнього вечора 26 грудня минулого року приїхала у місто Корець до місцевого Корецького Свято-Троїцького жіночого монастиря та попросилася у черниць переночувати в древній обителі, видаючи себе за паломницю.
Наступного дня обіцяла помолитися у храмі, адже добре знала що Свято-Троїцький жіночий монастир вважається одним із найстаріших храмів православ’я. Напевно, зловмисниця знала й те, що Корецька обитель була і є для простого люду справжнім оберегом, і тут ніколи не відмовлять паломнику у прихистку.
Черниці Олену не прогнали, більше того дали поїсти, помолилися увечері разом з нею в монастирі та поселили на ніч до інших паломників у спеціально відведеній для гостей келії.
А вже наступного дня до Корецького райвідділу міліції УМВС звернулася жінка, мешканка Волинської області, яка повідомила про те, що її обікрали на території Корецького жіночого монастиря, коли вона перебувала там в якості паломниці. У жінки викрали мобільний телефон, жіночу хустину та халат, а ще 115 гривень.
Працівники міліції зловмисницю у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили, розшукали та затримали. Олена, яка із викраденим вранці швидко залишила монастирську келію, де відпочивала разом із потерпілою, виїхала з Корця до Рівного.
Щодо затриманої порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років. Остаточну ж крапку в цій справі поставить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталка Показати IP 26 Січня 2012 16:27
ну не має в людини ні краплі святості... покаялась - і знову туди ж...
tatarynb до Наталка Показати IP 26 Січня 2012 16:42
порозповзалось бидло донецьке по всій Україні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus