USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинянка «підрізала» чоловіка, бо не витримали нерви

8 Листопада 2012 17:48
Чоловік потрапив до лікарні з пораненням живота через сварку зі співмешканкою.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Повідомлення від лікаря місцевої лікарні про те, що до них з пораненням черевної порожнини доставили 31-річного мешканця району надійшло до чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області.

Працівники міліції встановили, що постраждалий проживає з 30-річною жінкою в одному з сіл району. Того вечора між ними розгорілася суперечка. Нерви у жінки не витримали, і вона схопила зі столу кухонний ніж, яким поранила співмешканця у живіт.

Зараз проводиться дослідча перевірка. Призначена судово-медична експертиза, яка встановить ступінь тяжкості отриманих тілесних ушкоджень. За результатами експертизи вирішуватиметься питання, до якої відповідальності притягнути підозрювану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чеширский Кот Показати IP 8 Листопада 2012 19:40
Мужик, приезжай в Луцк, здесь курсы самообороны есть.
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 8 Листопада 2012 20:23
...драма — Шекспір і плімяннікі. Тут хоть вивірнісь, а всьо ідьот па накатанаму сюжету: і жизнь, і сльози, и любофь... (ц -"ДМБ")
раненый мужик Показати IP 9 Листопада 2012 14:21
ну и женщины нынче пошли! тихий ужос

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus