USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Волинським чиновникам терористи погрожують через Інтернет

5 Червня 2014 10:27
На робочі адреси структурних підрозділів Волинської облдержадміністрації надходять повідомлення підписані громадянином Російської Федерації. Чоловік навіть вказує місто, вулицю, телефон та прізвище. Він, використовуючи нецензурну лексику, обіцяє зі спільниками вирізати та постріляти усіх волинських солдатів, які нині беруть участь в антитерористичній операції на Сході країни, інформує «Слово Волині».

Далі йде заклик до волинського жіноцтва, аби ті використовуючи різні засоби, якнайшвидше відкликали із зони бойових дій своїх рідних, якщо ж ні – то «нехай запасаються дошками для домовин».

«Першим бажанням було – прочитати, а другим відповісти. Але крім кулака і великої дулі не захотілося нічого показати. Не хочеться відповідати, в принципі, такою ж монетою на такий лист. Краще промовчати для дурака, ніж відповідати. Може це маразм, а може й хамство з їхньої сторони. Це вже пішла інформаційна агітація негативна», - розповіла співробітник відділу охорони здоров’я Волинської ОДА Леся Олійник.
Налякані чиновниці уже розповіли про інтернет-послання силовикам і навіть роздрукували для них примірники. Ті пообіцяли розібратися. Кажуть, відслідковують подібні «публікації» з двадцятих чисел травня. І що вони з’являються – пояснення є.

«На Волині ця активізація відзначається після того, як загинули наші волиняни у бою під Волновахою. Після цього почалася активізація саме такої інформаційної війни, яка розрахована на почуття жінок, матерів. Управління СБУ вживає певні заходи щодо вислідковування цього процесу, а також проводить відповідні роз’яснювальні роботи з цього приводу», - прокоментував начальник УСБУ України у Волинській області Володимир Мельникович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Червня 2014 10:31
цьому бризкаючому слиною клоуну із хацапетовки варто звернутись до психіатра.
Микола Показати IP 5 Червня 2014 10:34
він і так клієнт дурки з дитинства разом з ПТН-Х_О!
Маркер Показати IP 5 Червня 2014 10:36
Наших чиновників не злякати!Вони самі сміливі і відважні!
Анонім до Маркер Показати IP 5 Червня 2014 10:41
Ну тут ти, друже, погарячкував) Однак справді, не варто боятись пса, який гучно гавкає) А порожня бочка голосно котиться. Якраз от такі баламути українцям небезпеки не несуть)
Бугага Показати IP 5 Червня 2014 10:39
Схоже на психоз) Якщо вже на те пішло, то навіть москаль, яки поважає себе, не буде верещати та погрожувати, а піде втілювати свої паплюжні задуми мовчки. А тут скільки вереску та слини!))))))))))))))))))))
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 10:50
ой, комусь нема чим зайнятись. кожен може написати таку дурню і підписатися будь-ким. адресу теж придумати може, точніше знати існуючу. ото аби хтось повівся,а на інших скинути. в цьому дурдомі всього очікувати можна.
Андрій Показати IP 5 Червня 2014 10:58
Та не проблема я думаю вичислити з якої пошти, з якого компютера і коли було відправлено дані повідомлення аби хотіли.
ОЙ! до Андрій Показати IP 5 Червня 2014 11:21
На одному із фото дуже гарно видно адресу відправника.
Вітя Показати IP 5 Червня 2014 11:32
а що чиновникамне треба боятись? зараз таке робиться на сході а їм весело так ?
неля Показати IP 5 Червня 2014 11:33
нема чого боятися якщо ти не крав не брав і так далі. А Бог усіх розсудить як не тепер то в четвер всі по заслугам
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 11:38
Та це Кононович.СБУ тряхніть но його
Лесик до Анонім Показати IP 5 Червня 2014 11:54
коментар було видалено
Зроблю Показати IP 5 Червня 2014 12:08
маленьку підказку. Колись читав на "Однокласниках" що саме у тих краях наші волиняни ліс валять. Працюють там місяцями. Отже, на мою думку варіанти два. Перший - Волков, їхній роботодавець, отримав від них інформацію про нашу Волинь. Бо не ставже він такі листи у всі області західного регіону писати, а саме до нас. Другий - наші доморощені "патріоти", накшталт "ононовичів" ,використали цю адресу бо бували у тих краях на заробітках.
Штефан, Луцьк Показати IP 5 Червня 2014 16:10
Дострибалися матері та дружини вояків ЗСУ на переходах і доперекривалися асфальтівок міжнародних автотрас? Це до вас, матері і дружини звернені провокації агентів російської ФСБ! Ви знаєте, вони так люблять ваших синів, що не будуть стріляти в них у бою. Тільки хай кожен із них напише на грудях камуфляжу білою фарбою: "Моя мама (дружина, тітка, кума) віддасть вам все, що захочете. І Україну теж. І сама продасться у рабство до "старшого брата. Не сумнівайтесь гаспада!".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus