USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинські циганки-гастролерки «чистили» помешкання на Рівненщині

3 Грудня 2012 15:09
Жінки ромської національності займалися крадіжками у Костопільському районі, що у Рівненській області.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Рівненщини.

На Рівненщині вдалося затримати групу жінок ромської національності, які влітку крали на території району.

Зокрема, на пульт чергової частини Костопільського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканців села Бичаль, що на території цього населеного пункту знову «орудують» особи ромської національності.

Повідомлення правоохоронці взялися відразу перевіряти і, як виявилося, не даремно. Адже їм вдалося затримати трьох жінок-циганок, які начебто скуповували в місцевого населення горіхи, а насправді вишукували оселі, які можна було б «обчистити».

Провівши низку оперативних заходів, міліціонери встановили, що жінки причетні до ряду крадіжок. Вони протягом літа місяців добряче «підзаробили» на території району, тому вирішили знову випробувати долю.

Серед трьох затриманих встановили вину однієї 25-річної Надії, яка вкрала «золото» у 28-річної Людмили та грошові заощадження 78-річної Марії.

Як розповів старший слідчий Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області майор міліції Юрій Регеза, циганки для здійснення своїх «чорних» планів залучали місцевого таксиста, якому досить пристойно платили за те, що він їх забере з Волині та покаже Костопільський край.

За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, або що завдала значної шкоди потерпілому) порушено кримінальну справу. Тепер жінці загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Зараз зловмисниця знаходиться за місцем свого проживання на Волині з підпискою про невиїзд. Свою вину вона визнає повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 3 Грудня 2012 15:52
А ви далі носіться з тими циганами, як дурень з писаною торбою... А то крім як роми їх і назвати не можна...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus