USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинські спортсмени потрапили у ДТП. ФОТО. ВІДЕО

25 Вересня 2012 11:34
Дорожньо-транспортна пригода трапилась у Латвії на трасі Таллінн — Рига. Зіткнулись вантажний автомобіль, яким керував громадянин Польщі, і автобус, що перевозив групу українських спортсменів, серед яких було і двоє волинян.

Про це інформує «Волинь-нова».

За попередніми даними, збірна України із самбо поверталась із чемпіонату Європи, який проводився в Естонії. В автобусі було 25 спортсменів (18 неповнолітніх у віці від 14 до 17 років і 7 дорослих).

Як повідомили в поліції Латвії, автобус виїхав на зустрічну смугу, де на повороті дороги врізався у вантажівку.

17 постраждалих госпіталізували до медичних закладів Риги. Решта дітей і дорослих перебувають у пансіонаті міста Саласпілса. За повідомленнями служби невідкладної медичної допомоги, важких травм у спортсменів немає, усіх їх незабаром випишуть з лікарні.

Щодо волинян, то в автобусі перебувало двоє вихованців Любомльської дитячо-юнацької спортивної школи: 16-річний одинадцятикласник Олександр Герасимчук і на рік молодша дев’ятикласниця Валентина Шмаль. Вони у складі збірної України виступали на чемпіонаті Європи. До речі, обоє виконали норматив майстра спорту України, а Сашко ще й завоював звання чемпіона у ваговій категорії до 72 кілограмів

ВІДЕО - ICTV
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus