USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Волинські лісівники затримали бус із краденою деревиною

22 Грудня 2017 11:21
Мобільною рейдовою групою ДП «Ківерцівське ЛГ» сьогодні вночі було затримано бус із деревиною дуба невідомого походження.

Працівниками лісової охорони попередньо встановлено, що дуб лісопорушники, очевидно, зрізали у Рожищенському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ», де виявлено пеньок діаметром майже 90 см. Неподалік було й затримано навантажений автомобіль, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Під час рейду працівники групи оперативного реагування ДП «Ківерцівське ЛГ» виявили в лісі підозрілу особу. Поки з’ясовували, що чоловік тут робить такої пори, під’їхала машина на польських номерах.

Водій, дізнавшись, що його «колегу» перевіряє лісова охорона, став утікати. В той час з лісу і виїхав бус. Працівники мобільної рейдової групи перекрили дорогу, зупинили навантажений автомобіль і викликали поліцію.

Вже у Ківерцях правоохоронцям вдалося затримати також автомобіль на польських номерах, на який в описі вказали працівники лісової охорони.

Нині встановлюються обставини події, за фактом триває слідство.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олег Показати IP 22 Грудня 2017 12:50
Сміх. Лісівники =злодії які рокрадають ліс ешелонами затримали бус де пять колодок довжиною 1 метр кожна. Приклад біля Луцька с. МИлуші, Боголюби, Озденіж лісівник злочинець Васюра вирізав вже весь ліс де були двохсотлітні дуби. Каже санітарна чистка. Щоб його в пеклі так чистили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus