USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Волинянин підірвався, розклавши багаття

12 Березня 2016 17:03
Житель села Рудка-Червинська Камінь-Каширського району пішов на поле наводити порядок перед початком весняно-польових робіт. Порозчищавши трохи зарості він наклав багаття, але, як виявилося, на жаль, невдало вибрав для цього місце. У землі під багаттям лежав, очевидно, снаряд часів Першої чи Другої світових воєн і від вогню він вибухнув. Осколки вразили чоловіка в голову. Тож він впав біля розкладеного вогнища.

Коли селянин вчасно не повернувся додому, рідні забили на сполох. І щойно знайшли його пораненого біля багаттям, одразу завезли до Маневицької центральної районної лікарні, а вже звідти його направили до Луцька. Така неофіційна версія цього нещасного випадку.

Правоохоронні ж органи також повідомляють, що чоловік постраждав внаслідок вибуху невідомого предмета, фрагменти якого були знайшла поблизу вогнища слідчо-оперативна група в складі працівників ГУНП Волинської області та Камінь-Каширського відділу поліції.

Зокрема, як зазначила інспектор Камінь-Каширського відділу поліції Надія Шумік, згідно з повідомленням, що надійшло з Маневицької Центральної районної лікарні, чоловік отримав відкриті черепно-мозкові травми, забій головного мозку та має внутрішньочеревну гематому.

Наразі відомо, що потерпілий перебуває в реанімації Волинської обласної клінічної лікарні. Правоохоронні органи відкрили за даним фактом кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
папан Показати IP 13 Березня 2016 08:36
в нас на волині ж є спеціальна группа де вони хай перевіряють територію
мілік Показати IP 13 Березня 2016 08:37
де сапери волинські хай перевіряють територію
(:) Показати IP 14 Березня 2016 13:59
Поблизу Луцька в с. Дачне у лісник знайшов снаряд часів другої світової повідомив луцьких МНСків ті сказали звернутися в Ківерці, а сказали щоб звертався в Луцьк. Після походів туди сюди він закопав снаряд в лісі. Під мостом на Данила Галицького в р. Стир лежить міна (можливо хімічна, бо на ній якісь кольорові позначки) наші МНСники кажуть її не чіпати, хай собі лежить. От і підприваються люди на вибухових передметах, а МНС працює аж гай шумить!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus