USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Водій, який насмерть збив мотоцикліста на Волині, був п'яним

4 Серпня 2017 12:19
Водій автівки, який насмерть збив мотоцикліста у Нововолинську, був у нетверезому стані.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, у п'ятницю, 3 серпня, нетверезий водій, керуючи «Peugeot Boxer» насмерть збив мотоцикліста.

Аварія трапилася по обіді, на вулиці Луцькій у Нововолинську.

За кермом «Peugeot Boxer» перебував 30-річний місцевий житель. Він керував автомобілем у нетверезому стані. Водій, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із мотоциклом «Ноnda», під керуванням 39-річного жителя Нововолинська.

Унаслідок автопригоди мотоцикліст загинув.

Водія автомобіля слідчі затримали у порядку статті 208 КПК України. Затриманому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді арешту.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 4 Серпня 2017 13:19
Бідного хлопчину розірвало навпіл... Шматки тіла знаходили й на узбіччі. У Нововолинську мало хто їздить тверезий, навіть вдень. Таке наше місто, і така у нас місцева влада. Така поліція і прокуратура, суд... Скорумповані і, схоже, зажерливі, аж по саме нікуди.. Закошмарення алкоголем, марихуаною чи чимось іншим, вважається нормою посеред певних категорій мешканців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus