USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

П'яного водія BMW, який на смерть збив жінку в Луцьку і втік, взяли під варту

18 Грудня 2019 21:12
Прокурори домоглися обрання лучанину, який вчинив смертельну ДТП на вулиці Карпенка-Карого,запобіжного заходу у виді тримання під вартою, інформує пресслужба відомства.

За принципової позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області, які здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про порушення 33-річним лучанином правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілої, Волинський апеляційний суд скасував ухвалу слідчого судді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді домашнього арешту та застосував до нього запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, майже опівночі 7 грудня 2019 року нетверезий чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля марки «BMW 528І», рухався вулицею Карпенка-Карого в напрямку вулиці Дубнівської із шаленою швидкістю й здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу.

Потерпіла загинула на місці пригоди.

Автомобіль же, водій якого, створюючи численні аварійні ситуації під час погоні, намагався утекти із місця ДТП, затримала патрульна поліція поблизу села Піддубці Луцького району.

Водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України.

Прокурори наполягали на обранні йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою, проте слідчий суддя ухвалив рішення про застосування до потерпілого домашнього арешту в нічний час доби.

Не погодившись із таким рішенням, прокурори оскаржили його в апеляційному порядку і домоглися обрання водію запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
—— Показати IP 18 Грудня 2019 21:57
То його інде фіксували ? Що іменно він був за кермом? Бо в попередніх статтях ви писали, що всі пасажири...
Читач до —— Показати IP 18 Грудня 2019 22:34
Навчись слово писати правильно, а так зробили правильно, нефіг бути БОГОМ, як сам гімно
Лучанин до —— Показати IP 18 Грудня 2019 22:52
Господи, що Ти пишеш неук
Сталін Показати IP 19 Грудня 2019 06:58
Ще того Ковтуненка до пари в камеру треба,щоб більше не кортіло вбивць відпускати..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus