USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Відлупцювали за «віртуальний» борг

22 Лютого 2012 18:02
Кримінальна історія трапилася у Луцьку на вулиці Ковельській. Двоє молодиків відлупцювали та пограбували лучанина за «віртуальний» борг.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Близько п’ятої години ранку двоє молодиків прийшли «у гості» до 33-річного мешканця обласного центру Олега. Попередньо хлопці вже зустрічалися, однак не товаришували. Хлопаки «наїхали» на бідолашного за борг, який він нібито винен за проїзд у таксі. При цьому молодики до надання послуг щодо перевезення пасажирів ніякого відношення не мають.

Коли ж Олег почав виправдовуватися (мовляв, на таксі нікуди не їздив), зловмисники витягнули чоловіка з квартири у коридор і почали лупцювати. Після цього забрали його два мобільних телефони, готівку (300 гривень) і зарплатну картку.

Залишивши Олега в під’їзді будинку, молодики пішли. А щоби «відзначити» справу, у найближчому магазині придбали пиво. У свою чергу, постраждалий не розгубився, побіг до найближчої установи, попросив телефон і подзвонив у міліцію.

На місце події прибули працівники роти патрульної служби міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Поспілкувавшись із потерпілим, правоохоронці встановили прикмети злочинів. Обстеживши прилеглу територію, за гарячими слідами були затримані два 30-річні мешканці Ківерцівського району – Микола, який у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння пограбування, та Віктор.

Порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus