USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Відео евакуації поранених «кіборгів»

12 Листопада 2014 08:45
У Мережі з'явилося відео евакуації поранених "кіборгів" з Донецького аеропорту. Відео під назвою "Правий сектор вивозить поранених із Донецького аеропорту" було розміщене на каналі YouTube.

На кадрах видно, як поранених захисників летовища виносять на носилках. У більшості бійців відкриті вогнестрільні рани, але їм вже було надано першу допомогу – у багатьох з "кіборгів" перев'язані бинтами руки або ноги, хлопці прикриті ковдрами, - пише ТСН.

Зауважимо, за минулу добу на буремному Донбасі бойовики обстріляли позиції українських військових 44 рази. Згідно з даними речника АТО Владислава Селезньова, найбільших атак наші підрозділи зазнали в районі траси Бахмутка. З мінометів та "Градів" бойовики обстріляли українських військових поблизу населених пунктів Кримське, Гірське, Кряківка, Сокольники та Трьохізбенка.

З гранатометів та стрілецької зброї - чотири рази - бойовики відкривали вогонь по наших "кіборгах" у Донецькому аеропорті.
Під мінометний обстріл потрапили українські військові в районі Заможного Тельманівського району на Донеччині. Четверо українських солдат отримали поранення. "Артилерією та мінометами накривали наші позиції поблизу Авдіївки, стріляли по українських військових, які несуть службу в районі населених пунктів Дебальцеве, Нікішине, Чорнухине, Зайцеве.

Сили АТО у відповідь наносять вогневі ураження по вогневих точках бойовиків, знищують живу силу та техніку противника", - наголосив Селезньов.

Нагадаємо, бойові дії на Донбасі тривають уже сім місяців поспіль. Сьогодні ввечері Радбез ООН проведе чергове екстрене засідання щодо ситуації в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus