USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Від морозу на Волині загинула людина

13 Грудня 2012 15:10
Одна людина на Волині померла, замерзши просто на вулиці.

Про це інформує прес-служба МОЗ України із посиланням на Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За інформацією «ВН», померлою виявилася жінка 1945-ого року народження. Її тіло знайшли у селі Дорогиничі Локачинського району приблизно о 10.30 11 грудня.

Загалом же, за оперативними даними Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, станом на ранок 13 грудня в державі зареєстрували 9 випадків переохолодження та обморожень громадян. Окрім Волині, по одному випадку – на Закарпатті, Івано-Франківщині, Луганщині та Львівщині, по 2 випадки – на Рівненщині та Тернопільщині. Постраждалих госпіталізували у лікувальні установи.

Саме тому лікарі застерігають українців від переохолоджень та наполегливо просять дбати про своє самопочуття.
Як захиститися від переохолодження та обмороження, радять у ТУ МНС у Волинській області.

Зокрема, рятувальники радять не вживати алкогольних напоїв, не палити на морозі та носити просторий одяг. Одягатися потрібно так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло. Тісне взуття, відсутність устілки, брудні шкарпетки можуть створювати передумови обмороження. МНС-ники радять не виходити на мороз без рукавичок та шарфу.

У вітряну погоду відкриті ділянки тіла потрібно змащувати спеціальним кремом і не носити на морозі металевих, золотих та срібних прикрас.
Окрім того, потрібно пам’ятати, що перебування дитини на морозі не має перевищувати 15-20 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Показати IP 13 Грудня 2012 17:09
нічого конкретного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus