USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Вдруге ледь не вкрали сейф із золотом

4 Лютого 2012 11:49
У Ратному невідомі поки що зловмисники хотіли пограбувати відділ ювелірних виробів супермаркету «Колібріс», який знаходиться в центрі селища.

Про це пише газета Волинь-нова.

Начальник райвідділу УМВС України в області підполковник міліції Вадим Щегельський розповів, що о четвертій годині ранку спрацювала сигналізація. Буквально за декілька хвилин слідчо-оперативна група вже була на місці події. Вона зафіксувала факт пошкодження вхідних дверей супермаркету.

Грабіжники за допомогою металевого лому відчинили двері. Проникнувши всередину приміщення, у відділі ювелірних виробів вони розбили ящика, в якому знаходився сейф із золотом. Сейф їм викрасти не вдалося, оскільки він був надійно прикріплений до підлоги. Крадії зникли ще до приїзду працівників міліції.

Як зазначив Вадим Щегельський, викрасти сейф із золотими виробами не вдалось завдяки профілактичній роботі правоохоронців. Після пограбування супермаркету «Наш край» у Камені-Каширському і викрадення сейфа із ювелірними виробами на мільйонну суму власників торгових точок було зобов'язано подбати про надійне збереження товару.

Відділ ювелірних виробів, як і магазин у Камені-Каширському, належить підприємцю Олені О., котра орендує торгову площу. Вона, за словами Вадима Щегельського, проглянувши запис відеоспостереження, дійшла висновку, що і в Камені-Каширському, і в Ратному «працювали» одні і ті ж крадії.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові і оперативно-технічні заходи по встановленню осіб грабіжників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus