USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Вбив друга через виторг за метал. ВІДЕО

15 Грудня 2011 15:07
Гроші розпалили конфлікт поміж двох друзів на Волині. Чоловіки здали чималу партію металу, а виторг поділити не змогли. З'ясовувати стосунки заходилися кулаками. У поєдинку «перемогла молодість».

Про це інформує НТН.

Край дружбі 20-річного Ігоря та вдвічі старшого Володимира поклала вдала оборудка. Сюди, на пункт приймання брухту, товариші притягли понад 40 кілограмів заліза і вигідно його реалізували. Та тільки-но гроші опинилися в кишені, між «металістами» вибухнула суперечка, а згодом і бійка. Володимир від отриманих травм помер.

Старший слідчий Володимир-Волинського МРВ міліції Віктор Наглій повідомив: «Він йому став наносити удари як руками, так і ногами. Унаслідок цього заподіяв Вересу тяжкі тілесні ушкодження, що виявилися у чисельних зламах ребер. 8 чи 11 ребер зламано, вістря від кісток пробили легені, є щодо цього термінологія медична, і сталася смерть Вереса».

Однак помер бідолаха не одразу. Злякавшись того, що накоїв, кривдник відвів його додому, заборонивши казати рідним, чиїх рук побиття. А сам мерщій повернувся додому затирати кров. За цим заняттям його і застали оперативники. Молодикові повідомили: приятель, якого той відлупцював, віддав Богові душу просто перед телевізором.

«Підозрюваний народився у 1991 році, дуже молода людина. Офіційно ніде не працює. До кримінальної відповідальності раніше не притягувався, однак притягувався неодноразово до адміністративної. Зокрема за вчинення дрібного хуліганства і за злісне невиконання законних вимог міліції», - розповів керівника Володимир-Волинського МРВ міліції Олександр Могилецький.

Про складний характер «бійця» говорила і родичка Ігоря. Дівчина неодноразово була свідком його розбірок. Часто-густо навіть без жодного приводу - аби випустити пару.
«Людина, коли твереза, - цілком нормальна. Він - серйозний, забезпечує сім'ю. Але як вип'є , - то… да, я не перший раз таке бачила. Агресію», - зазначила родичка затриманого Оксана.

На волі в неврівноваженого молодика лишилася хвора мати, дружина і донечка. Тата їй тепер ще довго не бачити.

За словами старшого слідчого Володимир-Волинського МРВ міліції Віктора Наглія, за такий злочин законодавство передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
зе бест Показати IP 15 Грудня 2011 16:15
"Люді гібнут за мєталл..."(с)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus