USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

В Іваничівському районі намагалися обікрасти капличку

11 Квітня 2017 12:42
Вночі з 9-го на 10 квітня скоїли спробу проникнення в капличку у селі Будятичі Іваничівського району. Злодії розбили вікна та намагалися зламати дверний замок, пише БУГ.

Приміщення каплички біля Будятичівського джерела зараз слугує місцем, де моляться прихожани з усієї Волині.

Щоб потрапити усередину, невідомі розбили вікна, проте металеві грати завадили пробратися в капличку. Злодії також робили спроби зламати замок у дверях.

“Сьогодні вночі зловмисники пошкодили та спробували увірватися в приміщення каплички біля святого джерела, що в селі Будятичі. Ймовірно, були на легковому авто”, – пишуть на сайті Старолішнянської сільської ради.

Про цю подію було негайно поінформовано правоохоронні органи.

“Повибивали вікна, намагалися зламати замки, але їм це не вдалося. Злодії нічого не вкрали, бо не змогли пробратися всередину”, – розповів голова Старолішнянської сільради Назар Максимів.

Священнослужителі та громадськість висловили своє обурення цією подією, що вже набула розголосу. Правоохоронці роблять усе можливе для швидкого розкриття цього злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus