USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

В Ірані підпалили лікарню, куди могли доправити хворих на коронавірус

29 Лютого 2020 22:26
В іранському місті Бендер-Аббас місцеві жителі підпалили лікарню, куди з міста Кум, що вважається епіцентром епідемії COVID-19, могли привезти тих, хто інфіковані коронавіусом.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на «Німецьку хвилю», пожежу незабаром загасили, про жертв і постраждалих не повідомляється. Представники медичної установи заперечують, що в ній є хворі з SARS-CoV-2. Повідомлення про це раніше поширилися в іранських соцмережах.

«Лікарню в іранському місті Бандар-Аббас підпалили у п’ятницю, оскільки деякі люди вважали, що пацієнти з коронавірусом з іншого міста перебувають там на карантині», – йдеться у повідомленні.

Водночас підтвердження того, що саме там перебували хворі, немає.
Зазначається, що кількість заражених коронавірусом в Ірані досягла майже 600 осіб, за офіційними даними, загинули 43 особи. Серед тих, хто заразилися, заступник міністра охорони здоров’я і 5 депутатів парламенту, один з них, за даними іранських ЗМІ, помер. Деякі ЗМІ також стверджують, що загиблих від пневмонії COVID-19 може бути значно більше.

Раніше представники влади Ірану заперечували початок епідемії в країні, серед них публічно про це говорив і заступник міністра охорони здоров’я Ірадж Харірчі, який зараз інфікований коронавірусом.

Водночас від коронавірусу помер колишній посол Ірану в Ватикані Хаді Хосроушахі. Йому був 81 рік.

Вірменія та Таджикистан 24 лютого оголосили, що припиняють на два тижні сухопутне сполучення з Іраном і обмежує авіасполучення у зв'язку з коронавірусом. А Україна просить своїх громадян утриматися від поїздок до Ірану.

Станом на 29 лютого у світі зареєстровано 85 187 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 2 924 – летальні. Одужало вже 39 545 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 1 Березня 2020 00:16
А казали, що ми дикуни. Перси нас переплюнули.
Сталін Показати IP 1 Березня 2020 08:11
В нас ще не те буде..
Гола мавпа Показати IP 1 Березня 2020 08:22
Мабуть вогонь тертям розводили. Тобто в країні зафіксували першого хворого і делегація чиновників приїхала до нього в палату побажати здоров'я, привезли бананів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus