USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.50

В аеропорту Гамбурга десятки людей отруїлися газом

12 Лютого 2017 16:00
Аеропорт німецького міста Гамбург закритий через витік невідомої речовини.

Про це 12 лютого повідомляє Кореспондент з посиланням на видання Bild.

За інформацією видання, в результаті інциденту постраждали більше 50 осіб. Постраждалі скаржилися на кашель, утруднення дихання і подразнення очей. Фахівці з'ясовують, про яку речовину йдеться.

Витік, за попередніми даними, стався в системі кондиціонування. Повітряне сполучення аеропорту призупинено, людей евакуювали з усіх терміналів.

Як інформує ТСН, за декілька годин людям, які чекали на вулиці за мінусової температури, дозволили зайти в середину, до терміналів 1 та 2, проте зона контролю пасажирів і багажу між ними певний час залишалася закритою.
За даними правоохоронців, до медиків звернулися щонайменше 68 осіб, з яких дев'ятьох було госпіталізовано. Загальна кількість постраждалих – 1500 пасажирів, серед них також був президент Уругваю Табаре Васкес.

Зрештою вогнеборці знайшли в зоні обслуговування балончик зі сльозогінним газом, вміст якого якимось чином потрапив до системи кондиціонування.

До того ж повідомляється, що унаслідок закриття аеропорту було відкладено 13 рейсів. Наразі повітряне сполучення відновлено.

На даний час правоохоронці з'ясовують всі деталі інциденту, поки що версію теракту відкидають.
Раніше повідомлялося, що близько 70 осіб отруїлися чадним газом у картинг-центрі в бельгійському Ваврі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus