USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Учора волинські рятувальники винесли з палаючих будинків 3-х людей

21 Травня 2016 13:25
Волинські вогнеборці за добу врятували з пожежі трьох людей. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

20 травня о 18:07 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Мирків Горохівського району. Вже за 12 хвилин до місця події прибула чергова варта рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №9 з Горохова Управління ДСНС у Волинській області та команда місцевої пожежної охорони смт Мар’янівка.



Завдяки оперативним діям вогнеборцям вдалося швидко віднайти в задимленій кімнаті 72-річну господарку будинку та її 42-річну доньку і вчасно винести їх на свіже повітря. О 18:21 пожежа була локалізована, о 18:27 – ліквідована. Всього до боротьби з вогнем було залучено 6 чоловік особового складу та 2-і одиниці техніки.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем доньки господарки.

21 травня о 2:04 надійшло повідомлення про пожежу в селі Мишів Іваничівського району. Для ліквідації лиха була направлена чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №18 Управління ДСНС у Волинській області з районного центру, що за 12 хвилин приступила до боротьби з вогнем. О 2:18 бійцям ДСНС вдалося локалізувати вогонь, що на момент прибуття вихопився вже на покрівлю і потужними водяними струменями остаточно ліквідували пожежу о 2:37.

Під час пожежі вогнеборці врятували з будинку 50-річного господаря оселі, якого медики каретою швидкої допомоги госпіталізували до районної лікарні з діагнозом «отруєння чадним газом». Участь в гасінні пожежі брали 3 чоловіки особового складу та 1-а одиниця спеціальної техніки.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем потерпілого під час куріння.



Управління ДСНС у Волинській області застерігає громадян від безпечного поводження з вогнем, закликає суворо дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті та під час відпочинку в лісі. Пам’ятайте, що у випадку пожежі слід негайно повідомити пожежно-рятувальну службу за номером телефону «101», евакуювати дітей та громадян похилого віку і, не наражаючи своє життя на небезпеку, вжити заходів для її приборкання вогнегасником чи підручними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
! Показати IP 21 Травня 2016 13:46
Героям Слава
лучанка Показати IP 21 Травня 2016 14:12
Молодці!!!! найблагородніша робота - рятувати життя людей!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus