USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Турії знайшли кишкову паличку

13 Червня 2012 12:45
Купальний сезон у Ковелі через мінливу погоду ще повноцінно не розпочався, а санепідстанція вже знайшла у водах річки Турія кишкову паличку.

Про це повідомляє ПроКовель.

Медики зазвичай щороку у кінці травня беруть воду для дослідження її на відповідність гігієнічним нормам. Не став винятком і 2012-й.

Епідеміологи взяли проби води в районі водосховища та на міському пляжу, провели дослідження за мікробіологічними показниками якості води і виявили високий вміст лактозопозитивних кишкових паличок (більше 24000 при нормативному значенні до 10000).

До речі, саме такий же висновок вони зробили й минулоріч. Тоді комунальному підприємству «Добробут» було рекомендовано встановити в спеціально відведених місцях для купання таблички з надписом «Купатися заборонено».

Тепер екологам доведеться з’ясовувати, хто ж відповідатиме за забруднення річки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
санітарна зона для... Показати IP 13 Червня 2012 14:20
До Ковеля річка тече з Локачинського району, ось і шукайте кішкові паличкі вздовж річки де стоять ферми з вирощування курей свиней яєць....з порушенням санітарних зон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus