USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У суботу в ДТП травмувались 5 волинян, мотоцикліст загинув

27 Серпня 2012 16:49
Два пішоходи, мотоцикліст, пасажир та водій автівки опинились у лікарні унаслідок ДТП, які стались на Волині в суботу, 25 серпня. Водій мотоцикла загинув в «реанімації».

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, о 4 годині ранку у селі Городок Маневицького району трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Під колесами автівки марки «ВАЗ-21011», за кермом якої перебував 44-річний водій, опинились одразу два пішоходи – 19-річний та 31-річний мешканців села Карасин та села Городок. Вони рухалися в попутному напрямку.

Того ж дня пообіді у селі Згорани Любомльського району 26-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті цього автомобіль зіткнувся з «ЧЕРІ ЕЛАРА» під керуванням мешканця Любомля, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортних пригод обидва пішоходи та пасажир і водій автомобіля «Чері» були доправлені до лікарні.

Окрім цього, о 15 годині 50 хвилин у чергову частину Камінь-Каширського відділення міліції надійшло, що до лікарні доставили 27-річного юнака.

Як з’ясувалось, водій, керуючи незареєстрованим мотоциклом «Вайпер», не впорався із керуванням та перевернувся на проїзній частині дороги.

Унаслідок пригоди від отриманих ушкоджень помер у реанімаційному відділенні Камінь-Каширської райлікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus