USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Польщі та Білорусі українці потрапили в ДТП

21 Січня 2012 13:23
У п’ятницю, 20 січня, в місцевості Броновіце (Люблінське воєводство, Польща) відбулася ДТП за участю мікроавтобуса з 6-ма українськими пасажирами.
Про це повідомляє Українська правда.

У результаті аварії троє громадян України отримали травми різного ступеню тяжкості. Після надання медичної допомоги одна громадянка покинула лікарню, інші двоє наших співвітчизників були госпіталізовані до лікарні міста Пулави.

Крім того, за повідомленням Генерального консульства України в Бресті, у п’ятницю на автошляху Брест – Мінськ (Брестська область Білорусі) сталася ДТП за участю українського автомобіля, в якому знаходилися 3 громадян України.

Внаслідок ДТП один громадянин України отримав травми середнього ступеня тяжкості та був госпіталізований, інші двоє українців повернулись на Батьківщину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
555 Показати IP 21 Січня 2012 19:36
ЩИРО СПЫ І І S SЫ І ЩИРО СПІВЧУВАЮ !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus